Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sziasztok!

Az én véleményem az, hogy mindenki állítson fel magának a tudásának megfelelő elérhető célokat. Abban az esetben ha elérte a célokat, lazuljon le és tegyen magasról a hendire. Az én célom az volt a sima szezonban, hogy minden trófeát legalább egyszer begyűjtsek. Ez szerencsére már sikerült így nem eszem a hendi miatt magamat. Pénteken és tegnap agyba-főbe sz..atott a gép. Holle anyó megrázta a dunyháját, csak úgy röpködtek a kapott gólok. Estére átfordult a dolog, azóta 10 meccs 10 győzelem zsinórban, összesen kaptam 3 gólt és nyertem 2 kupát. Ha kezd eldurvulni a hendi azonnal abba kell hagyni, mert nincs értelme tovább nyomni. Én is estem ki 1. osztályból 3-ba mert erőltettem a dolgot. Ha nagyon szívat a gép és már tuti bukó a meccs a következőket tolom:
    1. A kapusommal szólózva megpróbálok gólt lőni :DD
    2. Nyomom a cseleket, a skilleket, tartom a labdát(ettől idegesek lesznek ill. kiderük h nem is jó az ellenfél annyira csak a gép húzza)
    3. Kapufázok a kapussal(ezt csak extrém esetben.Saját kapum előtt beadás gombbal megpróbálom a felső lécet eltalálni :B

Ne hagyja senki h egy tetves játék eluralkodjon rajta!!!

Nazara: Szerintem ne add fel!!

Új hozzászólás Aktív témák