Új hozzászólás Aktív témák

• zsoltirte

aktív tag

Sok döntetlen? Múlt héten 2 nap alatt 13 meccset játszottam abból 10 döntetlen lett. Úgy zúgtam ki az 5. osztályból, hogy csak 3x kaptam ki. Azóta felmásztam 4.-be, de ez most kabaré. 12-15 pont helyett van 7 és azon filózok, hogy megint kiesek e vagy nem, pedig még hátra van 5 meccs.
    1. meccs akad mint atom, de behúzom, 5-2
    2. meccs, egész jól megy 80. percben még 2-0 az állás és nyomás alatt tartom az ellent, majd hirtelen atomfos lesz minden, egy 5 méteres passzt nem tudok csinálni. A vége "szerencsére" csak 2-2 lett. vicc.
    3. meccs, simán jó, 3-0 az állás, ellen is elfocizgat én meg rúgom a gólokat is, de ez könnyű meccs. Majd 70. percbe kilép az ellen menübe és abban a pillanatban kiírja nekem, hogy hiba történt a kapcsolódás közben és ledob FUT-ról. Visszalépek, BNF-s üzi etc., -meccs, 3 pont sehol, anyád, köszi.
    4. meccs. 5 IF-s ellen zsetonkirály BPL team. Elején fosok, hogy zakó lesz, hisz 1 játékosa többe kerül, mint nekem az egész keret, de nagyon megy a zsuga, így 3-2-re behúzom.
    5. meccs, lagzik, mint az atom, az ellennek nem sok köze van a focihoz, de most nekem se. 1-2

Szal mi a franc van az EA-vel? Már játszani se merek. :W

Új hozzászólás Aktív témák