- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Netfone
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
Új hozzászólás Aktív témák
-
mate0217
aktív tag
A FIFA 10-ben nem lehet majd öt másodperc alatt végig cikázni a pályán, majd egy gombnyomás után gólt lőni. Ennél sokkal összetettebb lesz a dolog. A játék nem lesz olyan "gyors", mint amilyen eddig volt, így a játékosok jobban összpontosíthatnak a labdavezetésre. A védelem átjátszásához, valamint a gólok kivitelezéséhez sok összjátékra lesz szükségünk, hiszen a játékosok már sokkal intelligensebben fognak viselkedni a pályán, és az üres területek lezárására is fókuszálni fognak. A védelem mellett tehát nem futhatunk majd el, hanem szép, kombinatív játék segítségével tudjuk csak kijátszani.
A Manager Mode is alapos ráncfelvarráson esik át. Egy sztárjátékos leigazolásához nem csak a megfelelő pénzösszegre lesz szükségünk. Ahhoz, hogy a csapatunkba igazoljon, megfelelően kell teljesítenünk a bajnokságban, ki kell jutnunk a nemzetközi porondra, valamint megfelelő presztízzsel kell rendelkeznünk.
Jó hír még az is, hogy a szabadrúgásoknál és a szögleteknél előre hívhatjuk a hálóőrt is, így ha a meccs végén vert helyzetben vagyunk, akkor plusz egy játékos (jelen esetben a kapus) segítségével megnő az esély a gólszerzésre.
Kifinomultabb labdakezelés, élethűbb mozgás, több csel, új játékmódok, az eddigi játékmódok csiszolása, szebb grafika, élvezetesebb játékmenet. Idén ősszel ezt fogja biztosítani a FIFA 10, melynek három játékos lesz az arca: Ronaldinho, Benzema, és Rooney. Megjelenés PC-re, PS2, PS3, PSP, Xbox 360, WII és DS konzolokra.
Forrás:Globalgame.hu
-
mate0217
aktív tag
Egy internetes forumon megtippelték hogy mi lesz a Fifa 10 gépigénye
Eredmény:
WinXP SP2 / Vista / Win 7
3GHz CPU speed
1 GB ram (2 GB for vista)
video card with 256MB supporting DX9 or DX10 i don't know, supporting shader and vertex 3.0 and PPU (physics processing unit)
8 GB disk space -
Barell
senior tag
válasz
(Darkwood) #31 üzenetére
Mindezt ebből a pár képből szűrted le?
-
mate0217
aktív tag
-
(Darkwood)
őstag
EA az a baj, hogy az a mocskos koncepciótok, hogy egy-két dolog változtatunk minden évben szorgalommal párosul! A nép meg zabálja azért, mert EA! Szomorú!
-
nike_
addikt
Az utolsó képen Rooney-nak az a nézés...
Így ránézésre szerintem rosszabbnak tűnik a grafikája, mint a '09-nek.
-
Csabee.
nagyúr
ESL az egy Liga.. több játék van, Online játékok ra van. A világ minden részéről játszanak emberek, és IRC-en lehetett beszélni! és egymás ellen lehetett játszani. Elég komoly versenyek meg war-ok voltak akkoriban, és én nagyon jónak számította, magyarok közül 2ember előzött meg akkor csak..
hogy miért maradt abba? mert a fifa06 már nem tetszett anyira mint a 05. meg beleuntam.
Arra ment már a játék hogy a játék hibáit kihasználva lőjünk gólokat.
2005-ben vltak olyan bugok hogy ha egy bizonyos helyről ellövöd az mindig gól, vagy ha oldalról úgy adtad be akkor mindig belehetett fejelni. vagy félpájás gól.. stb -
Barell
senior tag
És olyan igazán csavart lövés nem is igen volt a játékban. Most konkrétan ne a szabadrúgásra gondolj. Ott van pl Scholes bombája a Barcának ami már nem is kifli volt hanem kakaós csiga. A szabadrúgás csavarás nagyon jó a fifa 09-ben is (NG) de néha lövök olyat hogy köze nincs a valósághoz. De ilyen mezőnyből lőtt csavart lövéseket nem igazán lehet leadni fifában max helyezéssel. De ha izomból rálősz egy labdát az sajnos nem sűrűn görbül meg.
[link]
-
Ice!?
őstag
Én az eddigi részekkel billentyűzeten alig tudtam játszani.
-
mate0217
aktív tag
Kiváncsi vagyok a PES 2010-re is
-
A lövési rendszer kifinomultabbá vált a csavart rúgások is megjelennek a játék fizikájában,
Eddig is volt...
-
Csabee.
nagyúr
hűű már várom én is! mikorra jön? megint október körül?
-
zsolt1129
addikt
Ahogy elnézem,valamit már csiszoltak a közönség grafikáján is. Már ideje volt
.
-
mate0217
aktív tag
Fifákat mindig várjuk
-
Barell
senior tag
Valamit nagyon sumákolnak a PC-s verzióval. Ebben a cikkben van egy kép ahol PC-n nyomják de törölve van a linkje.
[link] Egy kicsit le kell görgetni...
-
Barell
senior tag
Az okosok szerint a 3. kép PC-s mellesleg szerintem is de fogadni nem mernék rá de valóban elüt a többi képtől. Lehet csak mert borús nem tudom... Minden esetre az látszik hogy a mez teljesen más rajtuk mint a 09-ben és a mozgás is. Nincs olyan idióta fejtartásuk pl és más a futási mozdulat is. Szóval ha az PC-s akkor szerintem nagyot fog változni a 09-hez képest.
-
mad1
veterán
Remeljuk hogy odaver az eddigieknek...Mert raferne.
-
Barell
senior tag
360 fokos cselezés
Az első igazi 360 fokos cselezési rendszer a futballjátékok világában, amely lehetővé teszi, hogy gondos irányítás mellett úgy vághass át a védők között, akár a kés a vajon. Eddig ez nem volt lehetséges.
Ügyes cselek
A fejlett animációs technológia lehetőséget nyújt arra, hogy a tapasztalt játékosok szembekerülve a védővel olyan mozdulatokkal cselezzék ki, mint a régi, nagy legendák.
Szabad fizikájú játék
Szélesebb cselezési érintések és új ütközésmegosztás ad lehetőséget rá, hogy izgalmasabb, de mégis hosszas harcot folytathassanak a játékosok a labdáért, ezért élethűbb lehet a támadó és a védő közötti küzdelem.
Gyors játékosok
A fejlesztett gyorsaságú MI 50 mozgási ciklust tárol, ezért nagyobb hangsúlyt fektetnek a megfelelő pozíció elérésére, jobban koncentrálnak a labdára és az akciónak leginkább megfelelő sebességet választják.
Fejlesztett labdafogási intelligencia
A játékosok mostantól figyelmesebben választják meg a labda megállításához legideálisabb helyet, így korábban és kevesebb erőfeszítéssel állíthatják meg a földön a labdát.
Pontosabb passzolás
A játékosok ügyesebben elemzik, mennyi hely áll a rendelkezésükre, ezért pontosabb passzokat adnak, így a passzt fogadó játékosok előnyre tehetnek szert a védőkkel szemben.
Élethű lövések
A lövési rendszer kifinomultabbá vált a csavart rúgások is megjelennek a játék fizikájában, így realisztikusabb a labda mozgása, amely még örömtelibbé teszik a góllövés élményét.
Realisztikus meccsek
A menedzsermódban percről percre döntéseket hozhatsz csapatod erősségei vagy gyengéi ismeretében, számításba veheted játékosaid teljesítményét és választhatsz a vonalak erősségi szintje, valamint a stratégiai formációk között.
Bámulatos focivilág
A menedzsermód bevezet a futball rejtelmeibe, megmutatja a meccsek jelentőségétől függő stratégiákat, az élő, hétről hétre történő játékos-tranzakciókat, valamint látható, miféle licitálás indul meg egy-egy játékosért.
És még rengeteg finomság. Várjuk a videókat...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- Cooler Master ma824 stealth . D15 killer :D
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest