Keresés

Aktív témák

• lao ce

aktív tag

válasz bandrew #176 üzenetére

''nem hiszem, hogy el lehetne tekinteni a hagyományos nyelvektől. tapasztalom nap mint nap, hogy vannak a hangzatos tervek a vékony kliensekről és egyéb fondorlatokról, de a felhasználók még mindig inkább szeretik saját maguknál tudni a rendszereiket, mintsem egy böngészőn keresztül nyúzni azt.''

felreertettel vagy rosszul irtam (valassz :) ) en a winfos alatti programozast (vizualis elemek tologatasat) emeltem ki mint konnyed, hasznos ut, mondjuk a 'vegy egy turbo pascal-t es egy dos ablakot' -al szemben.
    a hagyomanyost ugy ertettem hogy minek manapsag megtanulni egy keresoalgoritmust vagy string fuggvenyeket irni, mikor hosszu evek ota minden ilyesmi elkepzelheto es elkepzelhetetlen bele van epitve mindenbe ami mozog.

• lao ce

aktív tag

válasz bandrew #173 üzenetére

nehany megjegyzes
    1) az asp platform fuggetlen

2) az SQL az Structured Query Language es nem Standard Query Language

3) aki a java tortenelmeben nem latja a hatalmas ivu hanyatlast, a bukas elotti utolso vergodeseket az nem koveti a tortenetet.

nehany tanacs
    1) a hagyomanyos programozasi nyelvek (haha) mint turbo pascal meg ilyenek ugyanolyan tok feleslegesek manapsag mint az assembly. semmi de semmi ertelme, mert olyan mintha a cimket tanulmanyoznad a sorosuvegen a helyett hogy innad. idovel (mikor mar kiittal par uveget) ugyis vetsz egy pillantast a cimkere.

2) aki 3d grafikazni, meg doomot irni akar az tanuljon c-t (borland vagy ms egyre megy), aki nem annyira romantikus alkat hogy azt gondolja hogy a dumirasbol es a rockzenelesbol meg lehet elni az delphizzen, aki webfan az meg abranduljon ki belole mert az nem programozas hanem ganyolas.

3) miutan megkaptad az 5. projected utan a penzedet, cserelj nyelvet vagy platformot.

Aktív témák