Új hozzászólás Aktív témák

• concret_hp
    addikt
    válasz Kephamos üzenetére #267

''És miért? Mert én hirtelen semmit sem találtam. (Érdekes, hogy több fősuli, egyetem milyen jól el tudja adni magát, habár nincs akreditálva a mesterképzésük. Érdemes utánanézni, hogy miért.)''

hát sztem el kell, hogy szomorítsalak :)
    erre kb. utánanézés nélkül is válaszolok: mert pl. van 1 bizonyos szint ami az oktatók szakmai hozzáértésével, minősítésével kapcsolatos, ami ahhoz szükséges, hogy msc (régebben: hagyományos egyetemi) képzés folyhasson. pl. x darab/százalék doktori fokozattal rendelkező, y darab/százalék ilyenmegilyen tudományos rangú előadó. stb.
    erre minőségbiztosítási szempontokból van szükség és ez elég kevés helyen van meg. pl. villamosmérnök képzés egyetemi szinten csak a bme-n van, infós is talán 3 helyen (bme, elte, Veszprém-ről tudok)

2. ''Szerintme kb. mindegyik ugyanannyit ér, mert nem nagyon nézik, hogy melyik suliból jöttél. Szerintem inkább van egy elbeszélgetés.''
    ja van 1 elbeszélgetés ahol télleg nem nézik, hogy ki honnan jött. csak az elbeszélgetés előtt kiszórnak pár emberkét, akinek nem megfelelő a végzettsége :DDD (gdf és társai)

Új hozzászólás Aktív témák