Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Kiderült, mekkora aksi van az iPhone 16-okban
- Nem indulnak meggyőzően az iPhone 16 eladásai
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Vodafone mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
Hirdetés
-
A GameMax háza egyedi csavarral lovagolja meg a mai trendeket
ph A két színben készülő, Infinity szériás újdonság lebegő dizjnnal különíti el a kamráit, és kompatibilis a "lopakodó" alaplapokkal.
-
Jövő év elején jön a most bejelentett Like A Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii
gp Kalóz jakuzák Hawaii-on, azaz újabb őrület vár ránk február végétől.
-
A gépház modding sötét oldala.
lo RGB? Világítós ventik? LCD kijelző a gépházban? Biztos láttál már ilyet és lehet, hogy használod is de utána néztél,...
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.Á.L.!.N.T
senior tag
Na végre valami értékelhető videó.
Szerintem vagy 1 éve várok egy ilyesmire, ezerszer többet ér mint 5 másik trailer.
Persze nagy kérdés továbbra is,hogy valójában mikor jön a játék... -
Montanaxy
aktív tag
Jóféle. Megcsinálták a régi bejárhatatlan helyeket, brjárhatóra
Grafika nàlam odaver. Járműveket hiányolok, lehetne egy mocsárjáró, lada terepjáró.
-
Scholes9
nagyúr
Állat, nagyon várom Jó, hogy megtartottam az XSX-et
PS5 + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Scholes9
nagyúr
válasz Heroes fan #4 üzenetére
Van csak nem játékra. Nem vagyok már hajlandó pakolni bele a pénzt.
-
X2N
senior tag
válasz B.Á.L.!.N.T #1 üzenetére
Nem volt nagy eresztés a videó, vajon az AI life mennyire lesz tetten érhető? Valahogy nincs meg az immersion eddig...
A grafika is kicsit csalódás itt, remélem ez csak a konzolos változat...[ Szerkesztve ]
-
Psychopeti
senior tag
De miért nem PC-és játékmenrt videó van?
Kend azt hiszi ez csak úgy van, hogy befogjuk a kancát a szekér elé, és gyi te szürke???
-
wjbhbdux
veterán
Ez a PC változat, csak controllerrel játszottak. Xbox csak a reklámfelületet adja.
Konzolon nem lesz se 4k 60fps, se ilyen tűéles grafika, legalábbis nem együtt.
/s
-
-
Scholes9
nagyúr
válasz xandrush0831 #14 üzenetére
De azt értsetek már meg, hogy egy 200 ezer Ft-ba kerülő géphez képest ez jó grafikának számít. Ne az 1 millió Ft-os PC-hez merjük, mert akkor elvileg 5x szebbnek kellene lennie, de az meg nem lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Feri1984
tag
válasz xandrush0831 #16 üzenetére
Én is csatlakozom.Ez pc gameplay,kontrollerrel játsza.
És tuti hogy legalább egy 4080 volt alatta.
A konzolos verzió sokkal butitottabb grafikáju lesz. -
Feri1984
tag
Nekem pc-m van.
Van ue5 motoros játék konzolon,persze.Nem ezzel van a gondom.
A gond az (megjegyzem nagyon nagy fan vagyok és nagyon várom) ,hogy megint szép kis downgrade-t kapunk a nyakunkba persze pc-n,az első trailerekhez képest.
Tudom grafika nem minden de nagyon hozzá tud adni a hangulathoz.
Valahogy már nem ilyen a mocsár.... -
xandrush0831
junior tag
Az UE5 egy eszköz. Lehet rosszul is használni. Nem kiindulópont. Inkább az a mérvadó, amit a videóban látunk. PC-n is indie kinézetű.
A gameplay se valami húha, szerintem ha lenne benne valami jó akkor azt mutogatnák. Generic survival UI, meg FarCry torony... No mindegy majd kipróbálom, GP-ben nem bukok rajta.[ Szerkesztve ]
-
félisten
Szóval ez valami Stalker 1, csak több minden lett bejárható?
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
válasz xandrush0831 #20 üzenetére
Én is Game Pass-szel fogom kipróbálni. Meglátjuk milyen lesz.
-
GodGamer5
addikt
válasz xandrush0831 #21 üzenetére
Pedig hogy esküdöztek milyen jó lesz a látvány erős pc-n...
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
félisten
-
X2N
senior tag
válasz FoxiestFox #29 üzenetére
De a 17éves SHOC-ban volt raytracing is. Én bekapcsoltam COP-ban, tényleg működik
-
X2N
senior tag
Egyébként sem a SOC lesz a mérce, hanem a jelenlegi játékok, illetve a jelenlegi Stalker modok mint pl Anomaly/Gamma ami nem kicsit jobbak mint a régi SOC.
De ha valaki idegenkedne ezektől akkor leszedhet github-ról új openXray engine modokat amivel a COP-ot is fel lehet javítani grafikailag engine limitációk nélkül, pár moddal(Atmosfear,Absolute nature, Original Weapons Renewal 3)[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
ne viccelj mar, egyikben sem volt ray tracing. shader modellek is gyerekcipoben jartak, mint pl a god ray effekt amit a SoC meg nem tudott. SoCban utolag kellett egy csomo mindent moddolni, alapbol ha jol emlekszem bump mapeket hasznalt, normal mapek a kesobbi jatekokban jottek be.
SoC DX9es (DX7 es DX8 compatibilityt is tudott), CS DX10.1, CoP DX11. Ray tracing DX12 feature.
CoP is 15 eves: valamennyire jol oregedett, de mai szemmel grafikailag nem merce, 5 eve se volt az.
---
csak felfrissíteni, így néz ki az SoC: [link]
mai szemmel nagyon látszik a kora, gondolok itt a geometriára, az árnyékokra, a textúrákra. shader model 3.0. hangulata megvan, de grafikailag mai szemmel elavult. a modok is.[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz xandrush0831 #21 üzenetére
Na jó de ne csináljunk már azért úgy, mintha a most bemutatott videó valami köpedelem lenne. Mai szinten is simán jól néz ki a cucc szerintem. Azt meg szerintem senki nem hitte hogy úgy fog kinézni mint a bemutató videókon. (mert ha meg úgy nézne ki akkor meg azért lenne a sírás hogy 4090-el is csak 10 FPS-t tud a cucc fullHD-n )
Live-Die-Respawn
-
proci985
MODERÁTOR
ja, teljesen jol nez ki mai szemmel.
community egy resze mondjuk kulfoldi forumokon is negativ, de a gyakorlatban Misery/Anomaly/Gamma fanok tul vannak reprezentalva. ami ertheto is, CoP 15 eves, a tobbi mod is lassan 10 eve halott (pl Oblivion Lost).
-
X2N
senior tag
Bocs, keverem már, erre gondoltam, Global Ilumination. Elég hasonló a működése az RT-hez. Mivel nem GPU-n fut hanem processzoron így lassú, de egy próbát megér mondjuk COP-ban skadowskon bekapcsolni és megcsodálni... alap SHOC-ban is benne van csak be kell írni a dev konzolba a parancsokat.
[ Szerkesztve ]
-
Feri1984
tag
Új trailer :
[link] -
md
kezdő
Az az előző része, miért ne ahhoz mérjük? (Jó, volt ott még 2 másik is, de ugyanazzal az enginnel, kicsit tákolgatva, de nem sok előrelépéssel.)
-
Scholes9
nagyúr
válasz Heroes fan #41 üzenetére
2 konzollal bőven elvagyok, meg ott a VR is, ami már igazából egy harmadik platform
-
ericdrawen74
senior tag
Azért ezek a 4k-s videók nem ütik meg a valódi grafikai minőséget, majd, ha márt játszunk vele, akkor látszik valójában. Jó lesz ez.
Olyan világ jön, amikor mindenki gyanús, aki szép. És aki tehetséges. És akinek jelleme van… A szépség inzultus lesz. A tehetség provokáció. És a jellem merénylet!… Mert most ők jönnek… A rútak. A tehetségtelenek. A jellemtelenek. (Márai Sándor)
-
X2N
senior tag
Újabb videó. Belelendültek a GSC-sek.
-
md
kezdő
Jó lenne ha a játék elkészülte után kezelésbe vennék a korábbi részeket, és kiadnák az új engine-nel. A sztorin kívül gyakorlatilag minden kész hozzá (már ha mindegyik régi helyszín bekerül a 2-be is). Na jó, az animációkon még lenne egy kis munka, de kevés befektetéssel még 3 játékot ki lehetne adni, és lenne aki megvenné, az biztos.
-
proci985
MODERÁTOR
kizart, uj enginehez nullarol ujra kene epiteni kezdesnek a scripteket, ami irdatlan munka
ha meg is van az assetek joresze, remakelni a korabbi jatekokat hatalmas munka lenne. foleg, hogy Clear Skynak a mai napig nincs vege.
[ Szerkesztve ]
-
X2N
senior tag
válasz xandrush0831 #49 üzenetére
De pont így működik, belepakolod és szép lesz, mégis meddig tartana a mostani Stalker 2 asseteket újrhasznosítani az eredeti triológiához? Már kész van minden, a rengeteg lua scriptet kellene csak átportolni, de valószínű hogy már az is benne van a Stalker 2-ben...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen