Új hozzászólás Aktív témák
-
-
adam3
aktív tag
válasz
atillaahun #1351 üzenetére
Nekem simán megnyitja, addon nélkül is.
-
adam3
aktív tag
-
adam3
aktív tag
válasz
Penész Gomba #604 üzenetére
Arra figyelj, neten fel is hívja rá a figyelmed törlés előtt... Ilyenkor először vedd ki a szinkronizálandó mappák közül, majd utána töröld csak.
(#606) Penész Gomba:
Az lehet, de nekem a DropBox nem elég testreszabható. Pedig csak annyi kéne hogy ha egy új mappát hozzáadok az egyik gépemen a dropboxhoz, azt ne szinkronizálja át egyből a másikra.. -
adam3
aktív tag
válasz
atillaahun #601 üzenetére
Persze, dinamikusan nő. Én is 3GB-al kezdtem, majd folyamatosan jelentek meg az üzenetek a tálcán, hogy feljebb léptünk, kaptam +xGB tárhelyet.
-
adam3
aktív tag
válasz
atillaahun #599 üzenetére
Pontosan így megy ahogy leírtad. BME-s után 25 giga már jár, de mivel nem járok több egyetemre és így máshonnan nincs címem, így a többiek nemtudom hol járnak...
Attól függ hogy ki mennyit kap, hogy az adott egyetemről hányan regisztrálták email címüket. Minél többen, annál több jár. A max 25GB.
-
adam3
aktív tag
válasz
atillaahun #595 üzenetére
Nem, nekem sem úgy volt. Bekerte a címem, aktiváltam, és megkaptam a 25gbt
-
adam3
aktív tag
Hali!
Aki BME-s, Schönherzes, vagy volt diák és van .bme.hu végződésű e-mail címe az most erre a linkre kattintva ingyen kaphat 25GB tárhelyet a Dropboxon. Szóval a lényeg, bármilyen .bme.hu végződésű e-mail cím jó
A link:
Üdv.
Ádám -
adam3
aktív tag
Van 5 meghívóm a magyar fejelsztésű cubby-ra. Ha valaki szeretné kipróbálni dobja el mail címét privátban...
Kis ismertető:
http://index.hu/tech/2012/04/18/online_tarhellyel_bovit_a_magyar_logmein/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest