- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ko.nagy #5372 üzenetére
Pedig én múltkor hasonlítottam össze, hogy a mega olcsóbb a Google-nál, igazi kb pár száz forinttal, de még is. (amúgy meg jobban jár vki, ha éves licenset vásárolna)
A Megánál 400 gb-nál kezdődik, és több 10 tb-nél végződik, a Google-nál meg max 1 tb.
17 ezer 1 évre 400 gb hely kb megánál, és kb 30 körül van 2 tb 1 évre szintén a megánál, most néztem meg...
-
nfsu17
veterán
válasz
ko.nagy #5372 üzenetére
17k körül indul az egyszemélyes O365 (ahol én láttam)....nevezzük Onedrive-nak, ha csak tárhelyben gondolkodunk.
Az ufóson most (is) 18.650 a dobozos verzió (kapsz egy "papírtokot", melyben benne lesz a kód). Ehhez most adnak 5.500 Ft értékben egy plüssfigurát. De veheted ennyiért elektronikus kóddal is, ahhoz nem jön figura.
Én a dobozost vettem, hibátlanul meg is jött @lzaboxba. Figura+az office.
Meghosszabbítottam vele az áprilisban lejáró (szintén tavaly vett csomagot) előfizetést.
6x 1TB-od van (vagyis nekem), melyet akár meg is oszthatsz a családoddal. Ha meg regelsz magadnak 3 e-mail-t, lesz 3x 1TB-od. Én nem szórakozok ilyen ebayes megoldásokkal, mikor legálisan ~2x ennyiért már 6x akkora tárhelyet kapsz. Persze ez csak azoknak jó, akik >1TB-ban gondolkodnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest