Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
goop
őstag
válasz
pintert
üzenetére
Iskolai diákoffice (gyerek miatt), amellé járt az 1 Tb, nem hálózatiként, mivel úgy elhasalt a nagyobb fájloknál, hanem a saját kliensével ezzel a sötétkék színűvel.
Windows 10 pro, x64. Minden megy vele amit írtam, kb 53-54000 fájlt tart szinkronban. A telepítés utáni első szinkron kicsit lassabb, mire mindent ellenőriz, de utána már szépen dolgozik.@okiteki: jó, én nem napi szinten tolok fel száz gigákat.

De amúgy sebességre se lehet panasz, ált. 100-150 Mbit körül megy fel cucc. Amikor elöször felment az akkor még csak kb 120-130 Gb az is gyorsan ment, semmi gond/felszólítás nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S - i3-8130U I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 G2 - i7-9850H I 16GB I 1TBSSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Windows 10 pro, x64. Minden megy vele amit írtam, kb 53-54000 fájlt tart szinkronban. A telepítés utáni első szinkron kicsit lassabb, mire mindent ellenőriz, de utána már szépen dolgozik.