- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
válasz
viralmind #2105 üzenetére
A Mega kliensének tudása nekem elég. Eddig sose volt gond a sávszéllel, a gépen össze-vissza jelölgethetek ki mappákat, valamint tárolhatók a felhőben olyan mappát is, amit nem kell a gépen szinkronizálni. Ennyi nekem elég. Kár, hogy a SkyDrive, GoogleDrive, DropBox, Box.com közül egyik se tudja ezt, nem gondolnám, hogy olyan nagy dolog.
-
viralmind
aktív tag
válasz
viralmind #2032 üzenetére
Na kiprobaltam egy pendriveon.Csinaltam egy kepek mappat majd hozzadtam a szinkronhoz.kileptem a kliensbol,aztan toroltem a kepek mappat.Majd ujra elinditottam a kliens-t,es az azonnal szolt hogy letiltotta ezt a szinkronizaciot ,mert nem letezik a mappa.Igy tehat a felhoben megmaradt.Vagyis ,ha te barmilyen okbol formazni akarod azt a meghajtot ahol a mappad szinkronizalva van akkor elotte lepj ki a kliensbol,aztan formazd, majd ha elinditod a klienst ,akkor ugye nem letezik a szinkronizalando mappad,ezert szolni fog hogy letiltotta.Ezutan ujra letrehozod a mappat ,es beallitod ra a szinkronizaciot a felhovel ,es szepen lehuzza oda a felhoben talalhato kepeket.Remelem erted :-)
-
matyi19
őstag
válasz
viralmind #2021 üzenetére
Szóval!
Nekem van a Local Disc D-n egy Images nevű mappám, az összes kepémmel videómmal.
Kiválasztottam, Mega-ban, hogy ezt a mappát töltse fel "felhőbe", jelenleg ha készülnek új kepék, és bemásolom ebbe a D/Images mappába, akkor automatikusan feltölti Mega-ra is (ez volt a cél).
A kérdés, ha windows csere eseten mindent formázok=> D/Images mappa is törlésre kerül, akkor a Mega-ról is eltűnik minden?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Formula-1
- Call of Duty: Black Ops 6
- E-roller topik
- Xbox Series X|S
- Okos Otthon / Smart Home
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition
- Antivírus szoftverek, VPN
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3500
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest