- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
viralmind
aktív tag
gondolom ugy mint az eves,az accountod ala raksz egy cc-t ,es havonta levonja a lovet.Eddig is igy mukodott csak evente vonta le,mindaddig amig vissza nem mondtad.Amugy most nezem erdemes figyelni a twitteruket is mert a delutan folyaman ujabb promo lesz ,100gb free egy evre aki eleg gyorsan regisztral majd :-)
-
viralmind
aktív tag
válasz
maestro87 #2137 üzenetére
Hat aki regen igenyelte a 25 gb-t annak eleg jo azert, aki pedig 7 gigaval indit ,az tud meg hozza gyujteni 3+5 gigat,tehat 15gb ingyen.Nekem igazabol a szolgaltatas azert tetszik, mert online intezheto minden ,nem kell letolteni pld doksit ahhoz hogy szerkeszthessem,kepeket videokat sem kell letolteni ,mert online megtekinthetoek,a megosztasi lehetosegek is rendben vannak,szal nekem tetszik.
-
viralmind
aktív tag
válasz
maestro87 #2135 üzenetére
Aki regi felhasznalo volt es anno kerte a 25 gb-t a skydrive-ra annak a onedrive-on is megmarad a 25,aki meg feliratkozott a ondrive.com hirlevelre indulas elott ,azt megdobtak + 20gb-vel egy evre.Ha teljesen uj regisztralo vagy , akkor 7gb-vel nyitsz amihez elvileg lehet meg gyujtogetni.
-
viralmind
aktív tag
Hat nekem sem aktivalta,illetve a tarhely mereten nem latszik,de el tudom kepzelni ,hogy ez a +3 gb nem is latszik majd a tarhelyen es csakis a kamera uploadra lesz felhasznalhato,letrehozott neki egy kulon mappat es ezt a mappat pld le sem szinkronizalja pc-re ,tehat lehet hogy mast nem masolgathatsz majd bele,valamint egyenlore ez a meghivasos rendszer resze sem tiszta mert nem talalok ilyen lehetoseget, a 20gb promo tarhelyet viszont gond nelkul jovairta.
szerk : megis szinkronizalja ,csak at kellett allitani offline is elerheto allapotra.
-
viralmind
aktív tag
En is :-)
As part of that goal, we’re doing more than just changing the name with today’s release: We’re rolling out several new capabilities, including automatic camera backup for Android and the ability to share and view videos just as easily as photos. We’ve also added new ways for you to earn more storage—on top of the 7 GB we already give you for free. Customers who refer friends can now receive up to 5 GB (in 500 MB increments) for each friend who accepts an invitation to OneDrive, and we’ll even give you 3 GB just for using the camera backup feature, since we want to help make sure you never lose another photo. There’s even a new monthly payment plan, if you’d like a little more flexibility in how you use your storage. -
viralmind
aktív tag
onedrive.com oldalon kellett feliratkozni hirlevelre,es folyamatosan tajekoztattak mikor fog elindulni es milyen ujdonsagok lesznek,aztan par percel ezelott jott egy mail ,hogy elindultak es dobtak egy kuponkodot.Ha ehhez meg hozzajon majd a telefonos kliens camera upload + ugy tudom 3 giga,meg meghivasokkal 500 mb meghivottankent,akkor egesz jo lesz.
-
viralmind
aktív tag
Na el is indult a onedrive, es meg is dobtak 1 evre szolo 20gb kuponnal.
-
viralmind
aktív tag
Mondjuk en is elofizettem ,de csak 20gb-re ,meg ott van a regi reg-em miatti 25gb,es remelem az ujitasokkal meg ossze birok majd szedni vagy 5gb-t es akkor egy darabig meg eleg lesz ez az 50gb.
Persze tokeletesen eleg lenne pld a mega 50gb helye is,dehat ugye sokkal kenyelmesebb a skydrive ,ha pld valamit mutogatni kell,nem kell letolteni,online lehet szerkeszteni stb.Van box 50gb -helyem is a telefonhoz kaptam de ott meg ugye a file meretkorlat miatt nalam kieso.Szamomra a skydrive a legjobb minden szempontbol. -
viralmind
aktív tag
Szerintem varj a valtassal meg egy picit,hamarosan bepromozzak a onedrive-ot,es hatha lesz valami akcio naluk,meg valami meghivasos +gigakrol is volt szo,valamint a mobilos kliens camera upload hasznalataert is igertek + gigakat,es ha regi felhasznalo vagy akkor pedig eleve ott a 25gb amihez ezek a +-ok meg hozzajohetnek.
-
viralmind
aktív tag
válasz
#46372352 #2079 üzenetére
mega.co.nz van windowsra,androidra kliens is,es keszul linux ,mac-re is.
valamint nagy ujitas elott all a skydrive ami onedrive lesz,es promo kereteben lehet majd osszeszedni most + gigakat,pld meghivassal,es androidos sync-el.szerintem par nap es be is indul. -
viralmind
aktív tag
válasz
firewolf #2062 üzenetére
Nalam csak inditaskor csinalja ezt ,par percig.Gondolom ilyenkor atnezi a kulonbsegeket a felho es a vinyos tartalom kozott,valamint a sajat frissiteset is ilyenkor vegzi,amit telepit is,tehat teljesen idokolt lehet a par perces proci porgetes.Ha orakig csinalja es nincs se le se fel toltes akkor viszont ott valami nem f@sza.
-
viralmind
aktív tag
válasz
viralmind #2032 üzenetére
Na kiprobaltam egy pendriveon.Csinaltam egy kepek mappat majd hozzadtam a szinkronhoz.kileptem a kliensbol,aztan toroltem a kepek mappat.Majd ujra elinditottam a kliens-t,es az azonnal szolt hogy letiltotta ezt a szinkronizaciot ,mert nem letezik a mappa.Igy tehat a felhoben megmaradt.Vagyis ,ha te barmilyen okbol formazni akarod azt a meghajtot ahol a mappad szinkronizalva van akkor elotte lepj ki a kliensbol,aztan formazd, majd ha elinditod a klienst ,akkor ugye nem letezik a szinkronizalando mappad,ezert szolni fog hogy letiltotta.Ezutan ujra letrehozod a mappat ,es beallitod ra a szinkronizaciot a felhovel ,es szepen lehuzza oda a felhoben talalhato kepeket.Remelem erted :-)
-
viralmind
aktív tag
válasz
matyi19 #2031 üzenetére
Nem ertem a d meghajtot miert kell formazni egy windows reinstall eseten,legalabbis en egy normalis rendszert ugy kepzelek el hogy van egy rendszermeghajto c:\ x gigaval ,es van akar tobb particio minden masnak.Reinstallkor logikusan csak a c-t fogom formazni,a tobbi particiohoz felesleges nyulkalni.Viszont ha ez nalad valami szemelyes perverzio :-) akkor azt javaslom hogy mielott formazod a d-t elotte vedd ki a kliensbol a szinkronizalast,majd miutan kesz a formazas hozd letre ugyanazt a mappat es elvileg le kellene neki szinkronizalnia bele a cuccot.Legalabbis en igy latom ertelmet ,hogy ha ures a mappad viszont a felhoben ugyanaz a mappa tele van akkor letolti bele a kepeket.
Mielott ezt kiprobalod esetleg teszteld le :-) pld egy pendrive-on.
-
viralmind
aktív tag
válasz
matyi19 #2019 üzenetére
Ahogy latom neked szet van particionalva a vinyo ,tehat gondolom van c meghajto amin van a windows.Windows csere eseten a d-particiohoz gondolom nem nyulsz ,mert minek?A c-re fogod rakni a windowst aztan feltelepited a klienst es ujra beallitod a d-meghajton a konyvtarat.Vagy nem jol gondolom?
-
viralmind
aktív tag
válasz
matyi19 #2012 üzenetére
En nem ismerem a copy-t ,doksikra es egyeb kisebb dolgokra skydrive-ot hasznalok, valamint van 50gb box-om is de azt vegkepp nem hasznalom a 250-es fajl korlat miatt.Es pont ez az amiert vartam mar a mega klienst,mert a csaladi fotok ,videok backupjanak tokeletesen megteszi es nincs file korlatozas sem.Melora es doksiknak pedig jobb a skydrive a szerkesztesi ,es megjelenitesi funkciok miatt.Nalam a mega elfogadhato gyorsasagu,inkabb csak felfele toltogetek archivalas celjabol ,de eddig amit a netem birt felfele azt hozta is a mega,de van benne egyebkent savszel allitasi lehetoseg is.Valamint ahogy latom barmilyen mappat lehet sync-elni,nem csak egy dedikalt mappat mint a skydrive,dropbox eseten.
-
viralmind
aktív tag
Vegre megjelent: Hivatalos Mega sync kliens
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest