Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
- 

okiteki tag válasz  Fandango

üzenetére Fandango

üzenetéreOffice 365 personal verzió van br 15 ért! http://www.cct.hu/index.php?_sw_ms_office_365_personal_3264_hungarian_subscr_1yr_eurozone_medialess&kat=7&id=qq200070_1 És szerintem bőven megéri ez a legolcsóbb verzió ONEDRIVE 1 TB használatában és meglepően gyors most felfelé átlag 7-8 megával kúszik fel és le is a cucc nagy méterben napközben is. 
 Mivel az eggyik fiok lejárt ezért le kellett szednem a 600 gigányi cuccot kb 18 óra alatt és feltoltam egy másik ONEDRIVE fiokba 600 gigányit toltam fel onedrive ba gond nélkül felment kb 20 óra alatt.
 Természetesen nem az eredeti onedrive kliens használtam ha nem egy különálló gépen telepítettem a 30 napig ingyenes smartftp progit ami frankón kezel több féle cloudot.
 https://www.smartftp.com/
- 

lancy tag válasz  Fandango

üzenetére Fandango

üzenetéreFotozom, igy kell a hely mar a kulso vinyot nem gondolom jo megoldasnak, a nas meg nem er semmit ha betornek es azt is elviszik. Mindenkeppen kell az 1TB a DB 30e korul van, ha sima office365 meg 22e ha microseftektol veszem, ezert kapok a legtobb szolgaltatast meg akkor is ha a tobbire nincs is szuksegem... 
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest