- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szuperül szerelhető a Pixel Watch 4
- Kisebb, könnyebb, kitartóbb: szupermobillal hűti a Honor a kedélyeket
Új hozzászólás Aktív témák
-
galaxys80
veterán
válasz
devil-k #3345 üzenetére
Google fotók egyáltalán nem rontja le a képeket, ha azt a beállítást használod. Ilyenkor ugye nincs korlátlan tárhely, hanem a drive tárhelyét használja.
Fizettem volna én is a Dropbox bővítésre, hogy ne kelljen költözni, de 1 TB-ra semmi szükségem. Ha lett volna egy 50 vagy 100 gb csomag normális áron, akkor maradtam volna.
Így a számomra egyetlen alternatívát jelentő onedrive-ra költöztem. Egyelőre elvagyok bőven a 30 gb-al. Ha pedig visszanyirbálják a tárhelyet majd, akkor előfizetek egy 50 gb-os csomagra. -
kircipeti
senior tag
válasz
devil-k #3345 üzenetére
Próbálgatom a Google Drive-ot, de én akárhogyan töltök rá képet (a webes felületen keresztül vagy csak simán a lokálban lévő Google Drive mappámba bemásolva) mindig ugyanazt az eredményt kapom, tehát nem változtat rajta semmit. Ez a minőségromlás nem csak akkor van, ha behúzom ezeket a képeket Google Photos alkalmazásba?
Egyébként kétségtelenül a Dropbox a legjobb megoldás, csak még egyelőre sajnálom azt az évi 99 eurót erre (pedig ha belegondolok, hogy mennyi hülyeségre elköltök egy évben ennél több pénzt, akkor nem kellene erre sajnálnom).
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
- CORSAIR K100 AIR
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen ,MS3725
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO X670-P R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900 XT 16GB ZALMAN Z1 Plus Asus 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest