- MIUI / HyperOS topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kircipeti
senior tag
válasz
devil-k #3345 üzenetére
Próbálgatom a Google Drive-ot, de én akárhogyan töltök rá képet (a webes felületen keresztül vagy csak simán a lokálban lévő Google Drive mappámba bemásolva) mindig ugyanazt az eredményt kapom, tehát nem változtat rajta semmit. Ez a minőségromlás nem csak akkor van, ha behúzom ezeket a képeket Google Photos alkalmazásba?
Egyébként kétségtelenül a Dropbox a legjobb megoldás, csak még egyelőre sajnálom azt az évi 99 eurót erre (pedig ha belegondolok, hogy mennyi hülyeségre elköltök egy évben ennél több pénzt, akkor nem kellene erre sajnálnom).
-
kircipeti
senior tag
Hali!
Nézegetem én is ezeket a tárhelyeket. Ha mondjuk arra kellene, hogy a külső hdd mellett a családi fotókat (kb 50GB) feltöltsem valahová és azokat ott nemigen bizergálnám, akkor a Google Drive megfelelő lenne ilyen célra? Tehát nem rontja le a minőségüket stb? Elsősorban telefonnal fényképezgetek már, az meg tolja szépen őket a Dropboxba, aztán majd onnan átmozgatom én őket a Google Drive-ba, ha betelik ott a tárhelyem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Nők, nőügyek (18+)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest