- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Magisk
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
betyarr
veterán
válasz
atillaahun #126 üzenetére
így is kipróbáltam,de ugyanaz van.ineligible.
-
betyarr
veterán
válasz
atillaahun #80 üzenetére
erre valamit kitalálhattak,mert nekem sajna "ineligible" az összes ilyen próbálkozásom :-(
-
Mela Kehes
addikt
válasz
atillaahun #117 üzenetére
Átértékelem, hogy ér-e ennyi macerát.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
atillaahun #114 üzenetére
Egy laptop van, azon az enyémmel vagyok bejelentkezve, plusz egy iPad.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
atillaahun #112 üzenetére
Na hát ez az.
-
betyarr
veterán
válasz
atillaahun #108 üzenetére
nos mégiscsak működik,de újra kell indítani a klienst.
ha ezt megcsinálom és utólag teszek valamit az LSE segítségével szinkronizált,a gépen máshol levő mappába,akkor az bár megjelenik mint symbolic link,de csak a db kliens újraindítása után kerül fel a felhőbe.uff.
-
betyarr
veterán
válasz
atillaahun #106 üzenetére
korrigálok,sry.a link shell extensionnal megoldott szinkronizáció csak úgy működik,ha pl a szinkronizált mappába már mást nem akarsz tenni,mert egyébként nem küldi fel a felhőbe.legalábbis nekem nem akarja.
-
mizu_
tag
válasz
atillaahun #100 üzenetére
Az asztali és a webes felületen is elérhető a "get link" opció:
-
mizu_
tag
válasz
atillaahun #73 üzenetére
Sziasztok!
Én ezeket találtam:
http://windows.microsoft.com/en-us/skydrive/loyalty
http://en.wikipedia.org/wiki/SkyDriveA WP7-es kliensről nem írnak, csak tippelni tudok, hogy ott is 300MB a korlát mint a webes felületen.
-
Psychonaut
veterán
válasz
atillaahun #85 üzenetére
Ertelemszeruen, de o nem csalasrol beszelt, hanem tisztesseges meghivasrol.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
atillaahun #81 üzenetére
Meg is néztem mikor írtad, hogy még itt van. Szerintem nem sokáig.
Egyébként ha valakit beinvitálok, letölti a programot, én megkapom az 500 megát, és aztán úgy dönt hogy mégsem használja, akkor az nem gond nekem? Végül is erről nem tehetek.
-
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun #80 üzenetére
A pöcsbe, ez is privi akart lenni. Kiszedessem szerintetek?
-
TRob1
veterán
válasz
atillaahun #40 üzenetére
+sztem még a kezdő elérhető tárhely és annak bővíthetőségi lehetőségei...
-
NGA
addikt
válasz
atillaahun #40 üzenetére
"Nem tudom mér fáj az nekik annyira ha felteszek rá pár videót megosztani, vagy csak egyszerűen biztonsági másolatként."
Talán azért, amiért becsuktak jópár fájlmegosztó oldalt. Elejét kivánják venni ennek.
-
Melack
veterán
válasz
atillaahun #40 üzenetére
Jelen pillanatban is ezen jár az agyam, hogy miként lehet használható formába önteni mindezt. Cikket is tervezek belőle, de ez egy másik történet.
-
NGA
addikt
válasz
atillaahun #31 üzenetére
A 100 MB egyértelmű miért van. Hogy ne filmeket osszál meg rajta. Zenét streamel, azt kipróbáltam, filmet még nem próbáltam, majd megnézem. Az online egyidejű szerkesztés nekem nem szempont, én tárhelynek használom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest