Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Yettel topik
- Manga lányok és csupa képernyő a Nubia friss kagylótelefonján
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Igaz, most már én is látom.
A szememmel.
Zsííír 
Erre vártam már régóta, most már tényleg csak a csoportos online dokumentum szerkesztést hiányolom a Dropbox-ból. Ha a következő 15 évben még azt is beleteszik, kitudja lehet befizetek rá.
(#109) betyarr
Vágom már hogy mit akarsz így visszaolvasva a linkelt gondolatmenetet.
Szerintem ennek a megoldásánál mi sem egyszerűbb. Nálam ez úgy néz ki, hogy van egyetlen meghajtóm a laptopon, a C, ezen belül van a Dropbox mappa, és mindent abban tartok, mitöbb a dokumentumok elérési útvonalát is átírtam erre. Van benne viszont egy Egyéb mappa is, ahova olyan cuccokat rakok amit nem akarok szinkronizálni, pl letöltött sorozatok, ez-az. Ezt a beállításokba szimplán kipipálom, és minden tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Autós kamera eladó
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4045, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
A szememmel.
Zsííír