- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
NGA
addikt
válasz
atillaahun #40 üzenetére
"Nem tudom mér fáj az nekik annyira ha felteszek rá pár videót megosztani, vagy csak egyszerűen biztonsági másolatként."
Talán azért, amiért becsuktak jópár fájlmegosztó oldalt. Elejét kivánják venni ennek.
-
NGA
addikt
válasz
atillaahun #31 üzenetére
A 100 MB egyértelmű miért van. Hogy ne filmeket osszál meg rajta. Zenét streamel, azt kipróbáltam, filmet még nem próbáltam, majd megnézem. Az online egyidejű szerkesztés nekem nem szempont, én tárhelynek használom.
-
NGA
addikt
-
NGA
addikt
És miért baj, ha microsoft? Attól, mert te esetleg utálod, más még használhatja a windows 7-et, windows phone 7.5-öt, xbox-ot stb.Nekem semmi bajom az ms-el. Munkahelyemen is w7-et használok, amióta fel lett telepitve, azóta fut, gyors, stabil. Otthon w8cp-t, ez a feltelepités óta csak altatva lett, nem kapcsolom ki a laptopot, és stabil. -
NGA
addikt
A Skydrive? Nekem tökéletes. A képeimet is ott tárolom, wp7 telefon automatikusan fel is tudja tölteni, ha net közelébe jut. A képeket látom a photo hubban, a doksikat az office hubban, és sok program is használja tárhelynek. Pl a Gameboy, Nintendo emulátor wp7-re. De ezt használja az acrobat, a sok ebook olvasó stb.
-
NGA
addikt
Dehogyisnem:
-
NGA
addikt
Persze. www.skydrive.com
Gladinet is tökéletesen kezeli. -
NGA
addikt
Skydrive 25 giga ingyen tárhellyel nekem tökéletes. Még a wp7 integrációja is tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged