- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"MEGA-t ismerem, az elodjet is, kovettem nagyjabol a botranyt, ami korulvette, amikor lekapcsoltak.
Ott ez a jelszolopos moka elegge eltantoritott."Nah most utána néztem ennek:
további:
"Az újonnan nyilvánosságra került adatcsomag java része ezúttal is korábbi jól ismert, évekkel ezelőtt történt adatlopásokból – Yahoo, LinkedIn, Dropbox – származik. Ettől függetlenül, ennyi lopott adat így együtt kellőképp aggasztó és riasztó képet nyújt az internetezők kiszolgáltatottságáról."Magyarul: Nem a megáról loptak el adatokat, vagy törtek be a rendszerébe, hanem egy ott regisztrált tárhelyre töltöttek fel, ilyen anyagokat, fájlokat.
Azért ez nagyon nem mind1. És ha a mega rendszerét nézem, ez logikus is, hogy oda töltötték fel, de mivel ez nyilvánosságra került, gondolom törölték blokkolták, eljárás indult stb.
Amúgy jól sejtem nincs külön mega topic igaz?
Tud vki vmit a fejlesztésekről? utóbbi időben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest