Hirdetés
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyrulez
őstag
MEGA vélemény pár nap használat után:
-Fájlokat rögtön szinkronizálja
-Gépről törölt fájlok MEGA-n mennek a kukába, napra bontott mappákba teszi őket, ami szerintem nem törli automatikusan magát, saját kezűleg üríthetjük
-Feltöltési sebesség 6-7MB/s között ingadozik
-Letöltési sebesség 10MB/s, ez gondolom lehet több is mivel csak 100 megás netem van így ez a maximum
-Mint mondtam nem csak a saját mappáját szinkronizálja, bármelyik mappát hozzácsaphatjuk a sync appban
-Jobb klikk menühöz hozzáadódik MEGA feltöltés lehetőség, bárhonnan bármit feltölthetünk a megadott felhő-mappába
-Mappát bárkivel megoszthatunk aki felhasználó (persze egyébként is direktlinkkel), különböző jogosultságokkal. Ha létrehozunk még például 3 kontót, és a negyedikkel teljes hozzáféréssel megosztjuk, máris van 200GB tárhelyünk (persze így már nem olyan kényelmes a kezelése)
-Weboldal elég lassan töltődik be, de van bővítmény, ami lényegében maga a weboldalt teszi a gépünkre, így már csak a fájllista letöltése tart egy minimális ideig
-Androidos app gyorsan szépen működikSzóval nem csalódtam benne, ha elfogy az 50GB biztos bővítek
Új hozzászólás Aktív témák
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- HP 15-dw0101nl - i5 8275U - 15,6" FHD - 8 GB DDR4 RAM - 512 GB NVMe SSD - billentyűzet hibás
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic6 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest