Hirdetés
- WWDC, iOS 17: Látványos újítások iPaden, hasznosak az iPhone-on
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Ulefone Note 16 Pro - nem mindegy, mennyi
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BMW iX1 menetpróba
- WWDC, watchOS 10: Visszatérnek widgetek és hasznosabbak, mint valaha!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem fűzök hozzá vérmes reményeket. A Guglinak a stock Androiddal először saját magán kéne túllépnie, mert olyan gyártók, mint a Samsung már régen lelépték.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Hááát... Az 5 -höz képest nagyot kéne ugorjon. A SOC nem minden. Se GPS, se tárhelybővítés. A MIUI sem a szívem csücske. Nem tudom, hogy ökoszisztémán belül tud-e vmi extra ficsőrt. Pl. Samu telóval, tabbal elég jól kezelhető a Samu Tizen tévé. Ott a DeX, a HDMI kimenet, a LAN. Samu telónak lehet Samu tab a DeX megjelenítője. Samu tabon lehet kezelni Samu teló hívásokat. Stb., stb.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
-
Wesiz
tag
nem kötekedés, de milyen fícsöröket hiányoltok a google féle androidon? főleg egy tabletnél, ami leggyakrabban a nap végén kerül elő, filmnézésre/böngészésre többnyire. egy telefont elővesz az ember egy nap 100 szor, akár pár percenként, elhiszem hogy ott valami hiányozhat - bár hozzáteszem pixel telóm van stock androiddal már két éve és semminek nem érzem hiányát.
na de egy tabletnél (nekem) a jó üzemidő, gyors, stabil működés és szép kijelző és esetleg a hosszú szoftvertámogatás, ezeket mind tudja a google. milyen fícsör ami hiányzik? -
rjg
őstag
Apróságok, amik kényelmesek ha már megszoktad. Pl: a múlt héten külföldön voltam, egy óra időeltolódással. A Miui (de a többi egyedi felület is) kiteszi az AOD-ra mindkét időzónát. Így bármikor ránézel, látod az otthoni és a helyi időt. A stock droid (pl Xperia, vagy Pixel) ezt nem tudja. Vagy pl az AOD időzítése: Miuin be van állítva, hogy este 11 és reggel hét óra között ne legyen bekapcsolva, stock-on ilyen sincsen. Automatizmusok: Miuin (xiaomi.eu) és tudtommal Samsung Bixby-vel is lehet automatizáltan repülőmódot vagy hangot kapcsolni. Nekem minden este fél kilenckor a telefon elnémul. Elalvás előtt beteszem repülő módba, a telefon pedig minden reggel 7 órakor visszakapcsolja magát. Ezt a kettőt pl. meg tudtam oldani Macrodroid-dal. De ilyen a hívásrögzítés, az értesítési sávon látható letöltési sebesség, stb.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S23 Ultra
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Mármint az egyik közösségi portál piacterén.
- ÚJ Bontatlan iPad Pro M2 2022 11 12,9", Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 FHD IPS touch, i5-4300Y, 4GB RAM 128GB SSD ujjolv., 1 hét gar
- Lenovo T8 ThinkPad (Windows)
- iPad Pro 12,9 M1 256GB wifi+ cellular mint az új! Dobozos 100% hibátlan!
- Eladó 6. generációs iPad mini (WiFi, 256 GB) + 2. generációs Apple Pencil + Apple Smart Folio tok
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest