- iPhone topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
rjg
őstag
Apróságok, amik kényelmesek ha már megszoktad. Pl: a múlt héten külföldön voltam, egy óra időeltolódással. A Miui (de a többi egyedi felület is) kiteszi az AOD-ra mindkét időzónát. Így bármikor ránézel, látod az otthoni és a helyi időt. A stock droid (pl Xperia, vagy Pixel) ezt nem tudja. Vagy pl az AOD időzítése: Miuin be van állítva, hogy este 11 és reggel hét óra között ne legyen bekapcsolva, stock-on ilyen sincsen. Automatizmusok: Miuin (xiaomi.eu) és tudtommal Samsung Bixby-vel is lehet automatizáltan repülőmódot vagy hangot kapcsolni. Nekem minden este fél kilenckor a telefon elnémul. Elalvás előtt beteszem repülő módba, a telefon pedig minden reggel 7 órakor visszakapcsolja magát. Ezt a kettőt pl. meg tudtam oldani Macrodroid-dal. De ilyen a hívásrögzítés, az értesítési sávon látható letöltési sebesség, stb.
-
Wesiz
tag
nem kötekedés, de milyen fícsöröket hiányoltok a google féle androidon? főleg egy tabletnél, ami leggyakrabban a nap végén kerül elő, filmnézésre/böngészésre többnyire. egy telefont elővesz az ember egy nap 100 szor, akár pár percenként, elhiszem hogy ott valami hiányozhat - bár hozzáteszem pixel telóm van stock androiddal már két éve és semminek nem érzem hiányát.
na de egy tabletnél (nekem) a jó üzemidő, gyors, stabil működés és szép kijelző és esetleg a hosszú szoftvertámogatás, ezeket mind tudja a google. milyen fícsör ami hiányzik? -
Somatom
veterán
Hááát... Az 5 -höz képest nagyot kéne ugorjon. A SOC nem minden. Se GPS, se tárhelybővítés. A MIUI sem a szívem csücske. Nem tudom, hogy ökoszisztémán belül tud-e vmi extra ficsőrt. Pl. Samu telóval, tabbal elég jól kezelhető a Samu Tizen tévé. Ott a DeX, a HDMI kimenet, a LAN. Samu telónak lehet Samu tab a DeX megjelenítője. Samu tabon lehet kezelni Samu teló hívásokat. Stb., stb.
-
Somatom
veterán
Nem fűzök hozzá vérmes reményeket. A Guglinak a stock Androiddal először saját magán kéne túllépnie, mert olyan gyártók, mint a Samsung már régen lelépték.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- Hálózati / IP kamera
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mini-ITX
- Filmgyűjtés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Spórolós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest