- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
rjg
őstag
Apróságok, amik kényelmesek ha már megszoktad. Pl: a múlt héten külföldön voltam, egy óra időeltolódással. A Miui (de a többi egyedi felület is) kiteszi az AOD-ra mindkét időzónát. Így bármikor ránézel, látod az otthoni és a helyi időt. A stock droid (pl Xperia, vagy Pixel) ezt nem tudja. Vagy pl az AOD időzítése: Miuin be van állítva, hogy este 11 és reggel hét óra között ne legyen bekapcsolva, stock-on ilyen sincsen. Automatizmusok: Miuin (xiaomi.eu) és tudtommal Samsung Bixby-vel is lehet automatizáltan repülőmódot vagy hangot kapcsolni. Nekem minden este fél kilenckor a telefon elnémul. Elalvás előtt beteszem repülő módba, a telefon pedig minden reggel 7 órakor visszakapcsolja magát. Ezt a kettőt pl. meg tudtam oldani Macrodroid-dal. De ilyen a hívásrögzítés, az értesítési sávon látható letöltési sebesség, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ipad Pro 11 M4 - Cellular - 10 hó apple gari, 4 ciklus
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Lenovo ThinkPad T14 G1 Ryzen 5 PRO 4650U 24GB 1000GB 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest