Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi Mi Band 5 - bálványok alkonya
- Kecses és filléres Apple Watch klón a Redmitől
Új hozzászólás Aktív témák
-
rjg
őstag
Apróságok, amik kényelmesek ha már megszoktad. Pl: a múlt héten külföldön voltam, egy óra időeltolódással. A Miui (de a többi egyedi felület is) kiteszi az AOD-ra mindkét időzónát. Így bármikor ránézel, látod az otthoni és a helyi időt. A stock droid (pl Xperia, vagy Pixel) ezt nem tudja. Vagy pl az AOD időzítése: Miuin be van állítva, hogy este 11 és reggel hét óra között ne legyen bekapcsolva, stock-on ilyen sincsen. Automatizmusok: Miuin (xiaomi.eu) és tudtommal Samsung Bixby-vel is lehet automatizáltan repülőmódot vagy hangot kapcsolni. Nekem minden este fél kilenckor a telefon elnémul. Elalvás előtt beteszem repülő módba, a telefon pedig minden reggel 7 órakor visszakapcsolja magát. Ezt a kettőt pl. meg tudtam oldani Macrodroid-dal. De ilyen a hívásrögzítés, az értesítési sávon látható letöltési sebesség, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- Lenovo Tab P12 tablet és Pen Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő