Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rjg
őstag
Apróságok, amik kényelmesek ha már megszoktad. Pl: a múlt héten külföldön voltam, egy óra időeltolódással. A Miui (de a többi egyedi felület is) kiteszi az AOD-ra mindkét időzónát. Így bármikor ránézel, látod az otthoni és a helyi időt. A stock droid (pl Xperia, vagy Pixel) ezt nem tudja. Vagy pl az AOD időzítése: Miuin be van állítva, hogy este 11 és reggel hét óra között ne legyen bekapcsolva, stock-on ilyen sincsen. Automatizmusok: Miuin (xiaomi.eu) és tudtommal Samsung Bixby-vel is lehet automatizáltan repülőmódot vagy hangot kapcsolni. Nekem minden este fél kilenckor a telefon elnémul. Elalvás előtt beteszem repülő módba, a telefon pedig minden reggel 7 órakor visszakapcsolja magát. Ezt a kettőt pl. meg tudtam oldani Macrodroid-dal. De ilyen a hívásrögzítés, az értesítési sávon látható letöltési sebesség, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kindle PaperWhite Kids 5 (11th Generáció) 8 GB Reklámentes + Fekete védőt + Garanciával
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Lenovo Tab P12 tablet és Pen Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- AKCIÓS! Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920, 100% Akksi
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Hibátlan, megkímélt! II Lenovo ThinkPad T540p II i7-4800MQ I GT 730M I 8GB I 240 GB I15,6" FHD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest