- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Yettel topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aurig@
őstag
válasz
King Unique #188 üzenetére
Fizet neked a Microsoft, hogy ennyire isteníted és tolod a rendszerüket?
Rossznak nem rossz, de mikor napi szinten erősködik, hogy frissíteni kell, meg hűha mi lesz nem frissül az bosszant.
Én az egész frissítési procedúrájukban azt nem szeretem, hogy jobban tudják, mikor, mi a jó nekem, mint én magam!
Hadd én döntsek arról, hogy szükségem van e arra a frissítésre, amit le akarnak nyomni az ember torkán.
Nekem 50 hónapja volt utoljára telepítve a Win 10, azóta nem frissült, nem szeretem, ha b@szogat a rendszer.
Mielőtt azt írnád, hogy fogalmam sincs a dolgokról, cirka 23 év informatikai tapasztalat van mögöttem.
Cégnél is néhány száz gépet összeraktam és telepítettem rá Windowst /Win7, Win8 majd Win10/ 11-et nem mert addig mire megjelent, másik céghez mentem. Sajnos ott bekapcsolva kellett hagyni az update-et.
Bárkinek telepítettem gépet, akár asztali, akár laptop, mindig megkérdeztem és a mai napig is megkérdezem, hogy kell e neki a frissítés, ha nem, akkor kikapcsolom.
Sosem volt probléma a kikapcsolt frissítésekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest