- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
válasz
Glaz-dozfhut #299 üzenetére
na ezt így nem akartam leírni, de amúgy nem irreális. a Core2 szériából pl egy az egyben kitakarítható az IME, Ivy Bridge-ig is viszonylag kényelmesen megoldható, utána kezdenek elszaporodni a parazita koprocesszorok és egyéb mocskok.
-
válasz
Glaz-dozfhut #143 üzenetére
Ha bitlocker futott akkor belekeverhet a TPM.
Amúgy kapcsolgathatnád oda vissza, nem történik semmi. Legalábbis nálam párszor tuning profilokat próbálgatva sokszor volt ki és be kapcsolgatva cmos clear után, Win11-et nem érdekelte. Ugyanígy secure bootot is ki be kapcsolgattam. Update is lemegy TPM és secure boot nélkül is. Még csak nem is szól érte hogy valami történt.secretgarden
Ai gyorsítás ahogy tudom videókártyán szokott lenni. De mindegyik gyártó máshogy hívja és valószínű máshogy is működnek. Win11 támogatott a (6gen?) skylake-x i9-es procim is [link] (7980xe), kíváncsi leszek 12-eshez is támogatják-e.
A képgenerálós ai-t stable diffusiont használtam nvidián (Tesla P4) és Intelen is (a770) utóbbival kellettek extra lépések hogy működjön, AMD-vel nem próbáltam. De ilyen chatgpt klón szöveges szintű dolgokhoz elég volt a proci is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest