- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
-
Mobilarena
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Szegelj fel egy deszkát, majd fesd le, tök olyan, mintha perem lenne.
(#6840) batai15
Ha korábban nem mozogtál semmit, kövesd a fegyencet. Az elején nem a maximális izommunka a lényeg, hanem az ízületek, szalagok hozzászoktatása a terheléshez. Haladj szépen, fokozatosan és nem fogsz megsérülni. Ha elérsz egy haladóbb szintet, már úgyis rád ragad annyi tudás, hogy saját tervet csinálj, de az elején ez felesleges. A 40 percről annyit, hogy volt már olyan, hogy 25 perc alatt fossá edzettem magam, de mostanában 2 órás edzéseim vannak, egyszerűen más stílusban edzek, azért a különbség. -
-
emiki6
veterán
Úgy tudsz, huzi gyorsan fejleszteni, ha csinálsz annyit amennyi megy, aztán lendületesen párat ha megy, ezek után annyi negatívot, amennyi megy. Ezeket folyamatosan és ebből 3 sorozat. Nekem ez segített.
Az edzés darabolása jó cucc, abban itt sokan tudnak segíteni.
(Jóéjt!)Szerk: ezen a héten vége a sulinak + megjön a tápkieg, úgyhogy jövő héttől BEASTMODE!!!
-
kolosanyi
veterán
Gondolom ezt olvastad, szerintem sok az 1g/tskg, bár ez egyénfüggő. Mennyire vagy hízékony, mit ettél aznap stb. Nincs rá univerzális képlet, az is csak irányadó.
-
KISDUCK
addikt
Hát nem tudom, hogyan kell pontosan adagolni, de sok embertől 50g-t hallottam én is annyit iszok. 3dl vízve szoktam 30g fehérjét és 50g szénhidrátot, mindegyik finomszemcsés gyors felszívódású.
A szőllőcukrot por formában veszed vagy tabi alakban és azt összetöröd feloldod vagy elrágod és iszol rá?
Haverommal közösbe még ilyet vettünk: carb-f full force ez nem édes emiatt egész iható.
Ha pontos mennyiségre vagy kiváncsi, akkor szerintem gyúrós topicban is kérdezz rá. -
kolosanyi
veterán
Első minimum egy hónap:
- Guggolásból felugrás
- Fekvő
- Ugráló kitörés
- Húzódzkodás
- Vállból nyomás kézivel
- Evezés kézivel fekvőtámasz helyzetből (renegát evezés)
- fekvőtámaszból ellentétes kar-láb nyújtás
- hegymászó (baromság, hogy csak nőknek, majd meglátod)A gyakorlatokat köredzés stílusban végezd, fél perces intervallumokban. Mindegyik gyakorlatot fél percig csinálod, aztán lépsz a következőre, tölts le egy intervallum programot a telefonodra segítségként. Az első két héten 2 ilyen kört végezz heti háromszor, majd a második két héten négy kört. Utána áttérhetsz osztottra.
-
kolosanyi
veterán
Ha kezdő vagy, az elején egy teljes test program megfelelőbb, magas ismétlésszámmal, hogy ne terheld túl az ízületeket, ne sérülj meg. Utána ahogy szimpatikus. Ha osztott tervvel dolgozol, egy izomcsoportot keményebben meg tudsz dolgoztatni, volumenedzés jellege lesz, ha pedig teljes testes edzést csinálsz továbbra is, akkor kevesebb ismétléssel tudsz dolgozni egy edzésnapon, viszont azt többször csinálod a héten. Az előbbi "akut" terhelés az izmoknak, míg az utóbbi "krónikus". Én váltogatni szoktam a kettőt, erőedzéshez jobban passzol a teljes testes program, tömegnöveléshez a volumenedzés, de ezt nem lehet így definiálni, lehet, hogy neked egész más jön be, mint nekem.
(#5453) Zoli133
Amíg bármilyen tünetet érzel, ne erőltesd szerintem. Csomószor meccseztem betegen anno, mindig csak szarabb lett.(#5454) corres78
Ez egyéni, függ nemtől, életkortól, izomtömegtől (nem zsír), anyagcserétől stb. Van egy csomó netes kalkulátor, érdemes ezekből kiindulni, majd eredmény függvényében változtatni. Ha 3000 kcal a szintentartó, akkor jó lehet a 2800, fehérjéből pedig a 150-160 g (én a növényit is beleveszem, nem értek egyet azzal, hogy csak az állatit kell számolni).(#5455) Speeedfire
Bizony.Olyannyira, hogy Mark Rippetoe, a Starting Strengh szerzője, nehezen növő fiataloknak egy gallon tej elfogyasztását javasolja. Hozzáteszem, hogy közel sem ideális, sok a cukor és a zsír benne, diétában célszerű leredukálni. Illetve döntő többsége kazein (a másik tejfehérje a tejsavó), ami lassan szívódik fel, edzés után nem optimális.
-
emiki6
veterán
Egyrészt fokozza, másrészt feltölti a kiürűlt ch raktárakat.
Is-is... de a mega daily nem rossz én azt szedem.
Fehérjéből myproteint vegyél egyik legjobb minőség legjobb áron. Shop.b-ben viszont nem fogsz találni, de van enproteinem.hu n vagy egyéb külföldi oldalon.
Face-en vagy egy oldal "István Berecz - Fitness Page" ott valahol találsz egy linket ahol vannak myprotein kupon kódok.
Sanyi aszonta ch-ból mindegy mi csak dextróz legyen. -
kolosanyi
veterán
Ahogy írták, olcsóbban jössz ki fehérje + ch komboval. Hízni akkor fogsz ha több kalóriát viszel be, mint amennyit elégetsz. Ha a klasszikus tömegnövelés/diéta ciklusokban gondolkodsz, akkor zsír is jön fel az izom mellé, azt diétázod le. Ha pedig testkompozíció javítást kezdesz el, ott ez működhet egyszerre is, viszont ez lassabb és precízebb kajálást követel meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI FPV Fly More Combo drón szett +Motion Controller
- Radiolink AT10II vezérlő 12 csatornás RC vevő R12DS 2.4GHz DSSS&FHSS
- ÚJ! Elektromos vízipisztoly RGB villágítással!
- DJI AVATA Explorer Combo (Fly More combo) drón szett - 3 akku, táska, FPV RC2
- DJI Mini 3 RC drón szett - 2 akksi, Care Refresh, táska
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest