Hirdetés
-
Mobilarena
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Optik
újonc
válasz
aujjobba #15757 üzenetére
Szia,
Egyénenként változik a fejlődés üteme, s amint ezt már számtalanszor leírták, rengeteg benne az a bizonyos nagy „?”, mint pl.: rendszeresen képes vagy e edzeni?, vagy ha edzel, minőségi edzést végzel e?, e mellett helyretetted e az étkezésed, az alvást, s vele együtt a regenerációra szánt időd...és stb,és stb.!Ezek a legalapvetőbb dolgok, amelyek a legnagyobb hatással/kihatással lesznek a fejlődésed ütemére.
Ez év áprilisában tettem fel ide sok-sok kérdést, mivel úgy éreztem, csinálok valamit, de nem látom magam előtt a következő lépéseket, a „hova tovább” - ot. Azóta persze sok dologra rájöttem és sokat változtam/változtak a dolgok is bennem!Nekem is megvan Gödrösi Ádám legújabb könyve, de mellette kismilliószor megnéztem egy csomó videóját, és hirtelen sok lett az információáradat, amit nem tudtam megfelelően kezelni akkor. Hiteles figurának tartom, jók a tartalmai, de azért helyén kell kezelni ezt is, mint mindenki mást is az influenszerek világában. Azt rögtön leszögezném, hogy csak és kizárólag a saját tempódban haladj, célodnak megfelelően. Rengeteg dologgal/dogmával le kell számolnod magadban, és csak a saját, illetve tested jelzéseire kell hagyatkoznod. Millió és egy ember edz nap mint nap, millió és egy féle edzéstervvel, millió és egy fejlődési ütemben. Mindenkinek más a jó és nagyon sokszor más utat fogsz bejárni a célod megközelítéséhez/eléréséhez.
Amiket írsz, azok jók egyelőre, de hol vannak az alap törzsgyakorlatok, mint „hollow body” - „ arched body „ tartások vagy a plank, esetleg egyenes híd tartása?Ez kellenei fog mind a vállálláshoz, mind a könyökmérleghez…, na meg az erő!!!
A fekvőtámaszt, ha már az Ádám szerint megadott kivitelezéssel végzed és ahogyan írtad is, mennek a tízes szériák, akkor kezdd el nyugodtan a tolódzkodást (persze óvatosan), vagy válts a fekvő egy nehezebb variációjára.
Jómagam is 40+ - os vagyok és képes vagyok fejlődni, szerintem egy szépnek mondható ütemben, mind erőben, mind izomtömegben.Nálam a saját testsúlyos gyakorlatok vannak fókuszban, azon belül is a torna illetve ez a Gödrösi vonal.A pattogós sw-t nem vonz, még ha sok is az átfedés. Fehérje és kreatin teljesen mellőzhető, ezen a pénzen vegyél inkább minőségi egészséget támogató kiegészítőket. ( egy szubjektív vélemény).
Végezetül pedig, ne csüggedj, a fejlődéshez sok és kitartó munka kell, amik akár hónapokban vagy években mutatkozhatnak meg, de ez ne szegje kedved a következetes,kemény edzésektől!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topic
- Netflix
- Star Overdrive - Júniusban újabb platformokra is elérhető lesz
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest