Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Huawei P30 - kell ennél több?
- iPhone topik
- Íme, a One UI 8
- Fotók, videók mobillal
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
-
Mobilarena
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo17hu
őstag
Szia!
Ha erősödni szeretnél, akkor próbálj olyan gyakorlatokat találni, amiből egy sorozatban 6-8 db-nál nem tudsz többet végezni. Ha 20-30-akat csinálsz pl. fekvőtámaszból, azzal minimálisan erősödsz ugyan, de inkább erőnlétre fog menni.
Szerintem az első pár lépést csak próbálgatás szintjén csináld végig 1 hét alatt, hogy valóban képes vagy-e ezeket szabályosan végezni. Ha a falnak támaszkodva kimegy 80 fekvő, felesleges ezen a lépésen rugózni...
A guggolásnál pedig vedd figyelembe, hogy a szabályos gyakorlatvégzéshez megfelelő anatómiai adottságok is kellenek. Nekem pl. túl hosszú a combcsontom, ezért már sima guggolásnál leérkezéskor sarok helyett seggreülnék, mivel túlságosan hátra kerül a súlypontom. 10 kg-os tárcsát kézbevéve, magam elé kinyújtva tudom csak úgy csinálni a gyakorlatot, hogy a sarkaim végig lenn maradjanak. (Egyébként az izomerő megvan, simán mennek a féllábas guggolások, csak szabálytalanul, mert a sarkam képtelen vagyok a földön tartani. És ez nem nyújtás-lazítás probléma...)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bezámítás! ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) OLED notebook - Ultra 9 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest