Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
A zavarodat valószínűleg az okozza, hogy szimplán rámutattam egy problémára, de nem kértem segítséget.

A problémát leírtam: a selinux nem engedi a dnsmasq-nak, hogy beolvassa a konfigját a /etc/NetworkManager/dnsmasq.d/ könyvtárból.
Közben azt agyaltam ki, hogy valószínűleg azért, mert minden egyes konfig fájlt külön kell engedélyezni neki, nehogy valaki odacsempésszen valami csúnya dolgot, ha mondjuk a teljes könyvtárra engedélyeznénk az olvasást. Csak most nincs időm kitalálni, hogy hogy lehet szabályt felvenni, mondjuk a selinux ad rá megoldást, de mivel nem használtam még sosem, nem tudok egyelőre mit kezdeni vele. Majd ha lesz rá időm, utánanézek. Ha elakadok, akkor meg majd kérdezek.

Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- Philips LCD és LED TV-k
- Drón topik
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Gyermek PC játékok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest