- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Octi
aktív tag
Sziasztok!
Akkor vázolom, mire jutottam

Windre pendrive-ról fel tudtam erölködni a 9-est. Azonban egy darab hardware-t nem ismert fel. Se hang, se hálókártya, se wifi. Mind Realtek.
(Sajna a floppy-s dolog nem jött össze, mert ezen a netbook-on olyankor nincs egyenlőség jel. Azt hittem agylobot kapok. Minden restart 10 perc
)Begurultam, és ment vissza a kubi.
De úgy döntöttem, nem élet az élet fedora nélkül. Ezért feldobáltam az Asus notira

Na azon az inteles cuccokat megtalálta szépen, és ment minden elsőre. Most ismerkedünk

Egyenlőre ennyi. Ha kérdésem lesz, bátran nyaggatlak majd titeket

-
rokefeller
senior tag
Szerintem nem bios probléma, bevalott dolog hogy a teszt release-eknél fut egy csomó debug dolog, mindig gyorsabb az aktuális stabil, és a majdan megjelenő stabil is gyorsabb lesz. A LiveCD-s dologban igazad van, azt benéztem, ott még nem fut az anaconda. A másik hogy a futó rendszeren egy csomót lehet még gyorsítani majd a service-ek babrálásával. Rengeteget le lehet tiltani, gyorsítja a bootot is, meg általában gyorsít. Meg ha compizt használsz, az is vicces, elvileg lassabb lesz, de valahogy a GUI mégis gyorsabbnak tűnik. Az aptról meg hamar leszoksz, a yum picit lassabb, de az össz tranzakció általában nem szokott lassabb lenni, pláne amikor mondjuk arról beszélünk hogy a csomaglista letöltéssel a yum szöszöl vagy ~10 másodpercet mondjuk, az apt megcsinálja kettő alatt, de a letöltés és install ezekhez mondjuk hozzáad ~2 percet...
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Tesla topik
- Gitáros topic
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Gaming notebook topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Óra topik
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse Radeon RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)