Hirdetés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Octi
aktív tag
Sziasztok!
Akkor vázolom, mire jutottam

Windre pendrive-ról fel tudtam erölködni a 9-est. Azonban egy darab hardware-t nem ismert fel. Se hang, se hálókártya, se wifi. Mind Realtek.
(Sajna a floppy-s dolog nem jött össze, mert ezen a netbook-on olyankor nincs egyenlőség jel. Azt hittem agylobot kapok. Minden restart 10 perc
)Begurultam, és ment vissza a kubi.
De úgy döntöttem, nem élet az élet fedora nélkül. Ezért feldobáltam az Asus notira

Na azon az inteles cuccokat megtalálta szépen, és ment minden elsőre. Most ismerkedünk

Egyenlőre ennyi. Ha kérdésem lesz, bátran nyaggatlak majd titeket

-
rokefeller
senior tag
Szerintem nem bios probléma, bevalott dolog hogy a teszt release-eknél fut egy csomó debug dolog, mindig gyorsabb az aktuális stabil, és a majdan megjelenő stabil is gyorsabb lesz. A LiveCD-s dologban igazad van, azt benéztem, ott még nem fut az anaconda. A másik hogy a futó rendszeren egy csomót lehet még gyorsítani majd a service-ek babrálásával. Rengeteget le lehet tiltani, gyorsítja a bootot is, meg általában gyorsít. Meg ha compizt használsz, az is vicces, elvileg lassabb lesz, de valahogy a GUI mégis gyorsabbnak tűnik. Az aptról meg hamar leszoksz, a yum picit lassabb, de az össz tranzakció általában nem szokott lassabb lenni, pláne amikor mondjuk arról beszélünk hogy a csomaglista letöltéssel a yum szöszöl vagy ~10 másodpercet mondjuk, az apt megcsinálja kettő alatt, de a letöltés és install ezekhez mondjuk hozzáad ~2 percet...
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gyermek PC játékok
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)