Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Octi
aktív tag
válasz
rokefeller
üzenetére
Thx. Délután megnézem

Szerk: Csak úgy kiváncsiságból: Ha hiányzik valamelyikből, mitől tünhetett el? Mert az első flash install után egy jó darabig működött rendesen. Aztán egyszer csak el kezdte hiányolni.
-
Octi
aktív tag
Sziasztok!
Van egy idétlen problémám:
Fedora 9 alá felhánytam a 10-es flash playert. DE!
FF alatt közli, hogy hiányzik, Seamonkey alatt viszont patentul működik.
Már volt uninstall, majd reinstall, de nem segít.Az az érdekes, hogy FF alatt is ment rendesen, aztán egyszer csak el kezdte hiányolni.
Valami ötlet?
-
Octi
aktív tag
válasz
rokefeller
üzenetére
Na, kipróbáltam.
Átállítottam Asus Laptop bill-re. Mostmár csak a hangerő szabályzó nem megy

A töbi OK -
Octi
aktív tag
válasz
rokefeller
üzenetére
Thx

Este kipróbálom.
-
Octi
aktív tag
Sziasztok!
Egy Asus notin fent van a 9-es cucc, minden frissítéssel.
Hogyan lehetne előcsalni az Fn+ funkciókat? Van valami ötlet? -
Octi
aktív tag
Sziasztok!
Akkor vázolom, mire jutottam

Windre pendrive-ról fel tudtam erölködni a 9-est. Azonban egy darab hardware-t nem ismert fel. Se hang, se hálókártya, se wifi. Mind Realtek.
(Sajna a floppy-s dolog nem jött össze, mert ezen a netbook-on olyankor nincs egyenlőség jel. Azt hittem agylobot kapok. Minden restart 10 perc
)Begurultam, és ment vissza a kubi.
De úgy döntöttem, nem élet az élet fedora nélkül. Ezért feldobáltam az Asus notira

Na azon az inteles cuccokat megtalálta szépen, és ment minden elsőre. Most ismerkedünk

Egyenlőre ennyi. Ha kérdésem lesz, bátran nyaggatlak majd titeket

-
Octi
aktív tag
válasz
rokefeller
üzenetére
A live cd betöltésekor is fut már az anaconda? Mert sajna még a "live" asztal sem jön be. Ezért próbáltam DVD-ről egyből telepíteni.
Mondjuk a "DVD-ről telepítem karakteres módban" dolgot még nem próbáltam.A lemez tuti nem lehet gond, mert már öbbször leszedtem, és többször meg is írtam. Ja, és azt nem írtam az előbb, hogy ugyan ez van a pendrive-os telepítésnél is.
Lehet hogy a 10-es is menne rendesen, de a végén már annyit állítgattam azt a rohadt biost, hogy lehet azért volt lassú. Szvsz nyomok rajta egy alap beállítást, és neki futok mégegyszer

-
Octi
aktív tag
Sziasztok!
Kéne egy kis help:
MSI Wind U100+külső, USB-s DVD író.
Fedora 9 betöltés közben minden hiba üzenet nélkül leáll. Mind a Live CD, mind a telepítő DVD.
A 10-es beta minden gond nélkül felmegy, de ahhoz már kevés a masina.
Más disztróknál segített az AHCI kikapcsolása a biosban, de itt sajna nem. Szerintem a SATA-val van valami gondja.
Volt már valakinek hasonló "élménye" ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyermek PC játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest