- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Vladi
nagyúr
Elfogadom a hasonlatodat akkor ha: karburátoros autó = nincs csomagkezelés, karburátoros autó = rpm, csúcsmodern hibridek = yum... ?
Itt nincs azért olyan nagyon fontos cél, ami úgy kellene mint egy falat kenyér.
ext4-et megcsinálta a red hat, hurrá, jó lett... erre váltanak default xfs-re...
nooooormális??? 
-
Vladi
nagyúr
Ami nem romlott el, nem kéne megjavítani.

Mire összerakták a yumot stabilra, meg gyorsra, meg már tök mindegy milyen gyors, mert 20000 forintos pc ásítva lenyeli addigra rájönnek, hogy az alapját át kéne írni...

Hátszóval na. Ez olyan, hogy fejlesszünk, mert valamit kéne. Mér nem veszi meg a rh a yumot (hová tartozik egyáltalán?) és csinál egy yum 4-et és kész?

-
Claude Leon
senior tag
Ugyan fedorát használok, de ebben a tekintetben semmi tapasztalatom, sem ssd-m
Összesen 2 alkalommal telepítettem, először a 19-et, azután a 20-at, óvatosan másik partícióra, amit azóta sem használok, mert az erőteljes systemd-sedés már meghaladta a tűréshatáromat.
(init, nfs csatolás fstabból)
Természetesen ezek mindegyike mate-spin lett, erősen avuló hardverű laposom, és a megrögzött szokásaim következtében, gnome-kde verziók live indulását türelmetlül végigvártam, aztán sürgősen gyakoroltam a dd használatát az ezekre áldozott, extented pendrájv partíción. -
csendes
addikt
-
Nem viccnek szántam, hanem kiderülne, hogy Fedora-specifikus-e a probléma. Nem USB 3 portra dugtad esetleg, amihez nincs telepítéskor benne a driver? Másik bill-el is csinálja?
Adatlaphoz... sok új deszka lehetőséget ad a gyorsabb boot miatt, hogy az USB-ket nem nézi, ráhagyja az OS-re. Fast boot meg ilyeneket kapcsold ki. hátha.
-
Lehet tudnám a megoldást, ha azt a
szájbavertkedves adatlapot kitöltenéd...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nálam ami volt: Teljesen "normális" dolog, linux nem kezeli az 1000 Hz USB eszközöket, ilyen pl. a Gamer billentyűzetek nagy része. Ezeken viszont van lehetőség normál és game mód között váltani... ha a retek gyártó ezt nem felejti el megemlíteni a doksikban. Mikor rákérdeztem, h akkor mi a bré van, a hölgyike kioktatott, h linux alatt normálra kapcsoljam. Miután ízes hungrish írásommal a tudatára adtam, h a váltásra utalás sincs a doksikban, elnézést kért... jah, kihagytak pár oldalt a PDF-ből, biztos drága a nyomda...

Próbálj más billt, vagy másik disztrót... lehet nálad is csak ennyi a hiba. Vagy nem...

-
MASSlag
tag
Próbáltam arch linuxot. Csak annyi bajom volt vele, hogy gyakran feldobta a talpát. Sokszor egy frissítés után nem indult a rendszer, vagy lassult, fagyott. Egyébként tetszett. Piszkosul gyors volt.
Amit sejtek (és ami miatt szerintem, nem disztro függő):
- A gallium nem tud mit kezdeni a 2 különböző GPU-val, szerintem azért ilyen rövid az üzemidő. Ez zárja ki a nyílt drivert. A másik a képhibák, nyílt driver esetén. Ennek nem tudom az okát. Mesa 10-el eltűnnek, de velük együtt a stabil működés is (suspendel teljes halál).
- Az fglrx a ütközhet a kernellel és/vagy az új gnome 3-al. Kernelből nem tudok korábbit használni a wifi miatt.Adok az arch-nak is egy esélyt, hátha segít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

nooooormális??? 

Azt nem szeretem hogy (egyre) több program nem működik 100%-osan nem Gnome környezetben.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)