Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
ntfs-3g, mivel alapból bele merték tenni, ezért gondolom nem nagyon hibázik. én hébehóba használtam, nem okozott gubancot. annyi para van vele, hogy eddig általában az működött, hogy ha bemountoltál egy partíciót, akkor az mtab-ból a megfelelő sort átraktad az fstab-ba, és onnantól bemountolta indulásnál. itt van annyi bibi hogy az mtab-ba fuseblk kerül filesystem type-ként, ahelyett asszem ntfs-3g kell az fstab-ba. de csak ennyi.
ntfs-3g bővebben: [link] ott a STABLE, tehát baj nem lehet, a vicces a 12 év fejlesztés :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Spirit of GAMER!! Lègy a játèkok URA
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi