- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Asus Zenfone 10 - kicsit más az új kicsi
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Sajnos nekem is van gondom és csak ide tudok fordulni,sajnos a sulix nem támogatja a külső repokat sőt le is vannak tiltva. De kellenen kellene telepíteni a Apache2 és a phpMyAdmint a kliensgépekre.Létezik csak klikelgetős módszer
vagy olyan rpm csomag amely minden gond nélkül felmegy.Mert az apache2 talán működik is így de a phpMyAdmint nem találtam És amikor telepíteni akartam ezt a hiba üzenetet kaptam.
yum -y install phpMyAdmin-4.4.6-1.fc22.noarch.rpm
Betöltött bővítmények: langpacks, priorities, sulix
phpMyAdmin-4.4.6-1.fc22.noarch.rpm felülvizsgálata: phpMyAdmin-4.4.6-1.fc22.noarch
phpMyAdmin-4.4.6-1.fc22.noarch.rpm megjelölése telepítésre
Függőségek megállapítása
--> Tranzakció ellenőrzés futtatása
---> A(z) phpMyAdmin.noarch 0:4.4.6-1.fc22 csomaggal a következő történik: telepítve
--> A(z) php(language) >= 5.3.0 függőség feldolgozása a következő csomaghoz: phpMyAdmin-4.4.6-1.fc22.noarch
1 packages excluded due to repository priority protections
--> A(z) php-gd >= 5.3.0 függőség feldolgozása a következő csomaghoz: phpMyAdmin-4.4.6-1.fc22.noarch
--> A(z) php-mbstring >= 5.3.0 függőség feldolgozása a következő csomaghoz: phpMyAdmin-4.4.6-1.fc22.noarch
--> A(z) php-mysql >= 5.3.0 függőség feldolgozása a következő csomaghoz: phpMyAdmin-4.4.6-1.fc22.noarch
--> A(z) httpd-filesystem függőség feldolgozása a következő csomaghoz: phpMyAdmin-4.4.6-1.fc22.noarch
--> A(z) nginx-filesystem függőség feldolgozása a következő csomaghoz: phpMyAdmin-4.4.6-1.fc22.noarch
--> A(z) php(httpd) függőség feldolgozása a következő csomaghoz: phpMyAdmin-4.4.6-1.fc22.noarch
--> A(z) php-bz2 függőség feldolgozása a következő csomaghoz: phpMyAdmin-4.4.6-1.fc22.noarch
--> A(z) php-ctype függőség feldolgozása a következő csomaghoz: phpMyAdmin-4.4.6-1.fc22.noarch
--> A(z) php-curl függőség feldolgozása a következő csomaghoz: phpMyAdmin-4.4.6-1.fc22.noarch
--> A(z) php-date függőség feldolgozása a következő csomaghoz: phpMyAdmin-4.4.6-1.fc22.noarch
--> A(z) php-filter függőség feldolgozása a következő csomaghoz: phpMyAdmin-4.4.6-1.fc22.noarch
--> A(z) php-iconv függőség feldolgozása a következő csomaghoz: phpMyAdmin-4.4.6-1.fc22.noarch
--> A(z) php-json függőség feldolgozása a következő csomaghoz: phpMyAdmin-4.4.6-1.fc22.noarch
--> A(z) php-libxml függőség feldolgozása a következő csomaghoz: phpMyAdmin-4.4.6-1.fc22.noarch
--> A(z) php-mysqli függőség feldolgozása a következő csomaghoz: phpMyAdmin-4.4.6-1.fc22.noarch
--> A(z) php-openssl függőség feldolgozása a következő csomaghoz: phpMyAdmin-4.4.6-1.fc22.noarch
--> A(z) php-pcre függőség feldolgozása a következő csomaghoz: phpMyAdmin-4.4.6-1.fc22.noarch
--> A(z) php-php-gettext függőség feldolgozása a következő csomaghoz: phpMyAdmin-4.4.6-1.fc22.noarch
--> A(z) php-session függőség feldolgozása a következő csomaghoz: phpMyAdmin-4.4.6-1.fc22.noarch
--> A(z) php-simplexml függőség feldolgozása a következő csomaghoz: phpMyAdmin-4.4.6-1.fc22.noarch
--> A(z) php-spl függőség feldolgozása a következő csomaghoz: phpMyAdmin-4.4.6-1.fc22.noarch
--> A(z) php-tcpdf függőség feldolgozása a következő csomaghoz: phpMyAdmin-4.4.6-1.fc22.noarch
--> A(z) php-tcpdf-dejavu-sans-fonts függőség feldolgozása a következő csomaghoz: phpMyAdmin-4.4.6-1.fc22.noarch
--> A(z) php-xmlwriter függőség feldolgozása a következő csomaghoz: phpMyAdmin-4.4.6-1.fc22.noarch
--> A(z) php-zip függőség feldolgozása a következő csomaghoz: phpMyAdmin-4.4.6-1.fc22.noarch
--> A(z) php-zlib függőség feldolgozása a következő csomaghoz: phpMyAdmin-4.4.6-1.fc22.noarch
--> A függőségvizsgálat véget ért
Hiba: Csomag: phpMyAdmin-4.4.6-1.fc22.noarch (/phpMyAdmin-4.4.6-1.fc22.noarch)
Megkövetel: php-tcpdf-dejavu-sans-fonts
Megkövetel: php(language) >= 5.3.0
Próbálja meg használni --skip kapcsolót a probléma elkerüléséhez
** 1 már meglévő rpmdb probléma található, 'yum check' kimenet pedig a következő:
nss-softokn-freebl-3.16.2.3-14.2.el7_2.x86_64 egy másolat a következőhöz: nss-softokn-freebl-3.16.2.3-13.el7_1.i686
Bocsánat a hosszú írásér
Itt mit tudnék csinálni,mert a --skip pamacsot már próbáltam de nem használt.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NIOH 3
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- Dobozos ASUS TUF 17 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 (8 GB) Magyar bill
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
vagy olyan rpm csomag amely minden gond nélkül felmegy.Mert az apache2 talán működik is így de a phpMyAdmint nem találtam És amikor telepíteni akartam ezt a hiba üzenetet kaptam.