Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
addikt
válasz
body007
üzenetére
Az egyik user-nél már megy a gnome-shell, igyekeztem mindent törölni, aztán mate alatt elindítottam a gnome-tweak-tool-t, minden extension-t letiltottam, minden alapbeállításra, autostart-ból is csak Certificate and Key storage maradt. Utána ment a gnome-shell. Tényleg gyors lett. A gnome-wayland is gyors, csak már előfordult, hogy ablakok egy részében nem tudok klikkelni, például bezárni az ablakot, szóval felejtős. Viszont ennél a user-nél mate alatt vannak fure dolgok. Pl. a caja (mate filemanager) felső menüből (File Edit View Go Bookmarks Help), csak a "File" létszik, a többi nem, de ha az üres helyére kattintok, a menü azért feljön. A másik usernél ez jó, tehát valamit törölni kellene, de mit?
Illetve a mate "Theme" beállításnál csupa kérdőjellel jelennek meg a témák, a másik usernél ez is jó. A másik usernél viszont még nem megy a gnome-shell (Ooops! Something has gone wrong...)
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Game Pass előfizetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Illetve a mate "Theme" beállításnál csupa kérdőjellel jelennek meg a témák, a másik usernél ez is jó. A másik usernél viszont még nem megy a gnome-shell (Ooops! Something has gone wrong...)