Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
ja, az mplayer windows-on is a mindentvágó svájcibicska, viszont a GUI része zsír silány, azon gondolkodtam egy ideig hogy mozillában fogom megnyitni a lokális videókat is, mert annak emberi gtk-like gombjai vannak... meg fordítani nem volt még kedvem, csak csomagból használtam...
a kérdés az lenne, hogy ha elhagy egy függőséget a yum, azt hogy tudom megoldani, hogy elhiggye hogy fent van a gnome-python2 , és a verziószám is megfelelő... csak a vicc kedvéért nyomtam egy 'yum remove gnome-python2' aztán röhögtem hogy az eredmény a várt, nem lenne gnome-om általában, ha az a csomag nem lenne fenn, szal jó lenne ha elhinné a yum hogy ottvan... valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- Akció! Csere-Beszámítás! Sony PS VR 2 Headset. Gari-2027-05-05
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest