Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Sziasztok! 3.6 kernelekkel bajom van...
És még nem javították sajna. Bekapcsoláskor indul minden szépen, majd fagyás. De nem "mezei" fagyás, hanem a billentyűzet nem műXik (részben), meg jobb klikk, ilyesmik. Ilyenkor kijelentkezés (egérrel menüből nem tudok, alt+ctrl+backspace), bejelentkezek és minden jó. HA előtte progit indítok, akkor hibát dob pl. Yumex, h nincs jogosultság, de kódot nem is kért...
NAh, gondoltam auto login kikapcs, kóddal belépve is ez van. SELinuxot visszakapcsoltam, még mindig ez van... Nézem a szolgáltatásokat, auditd nem indul, kerestem neten, hiányzik loghoz a mappa és a log file, hát csináltam, beállítva jogosultságok, de így is ua. auditd nem is indul kézzel sem, rulesben talál hibát elvileg...
De a rulesben csak egy -D és -b 320 volt, más nem...
OMFG, miért szívat ez?
Pár kopipészt:
systemctl status auditd.service
auditd.service - Security Auditing Service
Loaded: loaded (/usr/lib/systemd/system/auditd.service; enabled)
Active: failed (Result: exit-code) since Sun, 28 Oct 2012 12:42:59 +0100; 2s ago
Process: 9624 ExecStartPost=/sbin/auditctl -R /etc/audit/audit.rules (code=exited, status=0/SUCCESS)
Process: 9623 ExecStart=/sbin/auditd -n (code=exited, status=6)
CGroup: name=systemd:/system/auditd.serviceauditd rules:
# First rule - delete all
-D
# Increase the buffers to survive stress events.
# Make this bigger for busy systems
-b 256
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- PC Game Pass előfizetés
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest