Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• chab7
    addikt

"Nem akarok kis rendszereket próbálgatni"
    Mondod ezt Lubuntu alól? ;] Fusion Linux 1:1-ben Fedora, csak tartalmaz egy halom olyan cuccot, ami Fedorában nem lehet alap telepítésben, az ilyen-olyan szabályok meg egyéb megkötések miatt. De a Linux Mint is így kezdte, Ubuntu+extrák, ahogy a Lubuntu is Ubuntu nagyrészt. Szerintem sok mint felhasználó az öklét rázná, ha kis rendszernek titulálnád... :D

Fedora 17-el csinálj majd egy tiszta telepítést, szerintem ott biztosan jobb lesz sok minden, új Gnome, újabb kernel, javított kompatibilitás és sebesség.

Wifi jelerősségről gtaláltam egy nagyon hiteles képet:

Elvileg a jelerősséget kellene mutatnia, neten nézegettem a képeken is úgy mutogatják. GkrellM rendszermonitorhoz van wifi plugin, próbáld ki azt esetleg. Van magyar Fedora oldal.

A Lubuntu és a Mint nem kis rendszer :) Lubuntu ugye teljesen Ubuntu csak LXDE ablakkezelővel. A Mint meg Ubuntu (vagy Debian) kicsit másképpen - de alapjaiban ugyanaz.
    Kis rendszer nálam az ami már nagyon-nagyon eltér az eredetitől, vagy alapból egész már és a lényeg, hogy sokkal kevesebben használják.

Ezt a Fusion Linux-ot megnézem viszont közelebbről :K (bár ha ugyanaz mint Fedora + fusion repo, akkor...) Majd a 17-esből fogok egy teljesen újat feltenni, ahogy javaslod is :K addig meg még próbálok lehet egy-két eddig számomra ismeretlen rendszert is - mert ha bejön a 17-es akkor nem lesz több szabad particióm próbálgatni ;)
    Bár látom az új Gnome-ot említed. A 16-osból is már egy LXDE spint tettem fel, ez az újabb - az én gépem számára - lassabb Gnome már nem szimpi.

Ez a kép a wifi jelről nagyon jó :DD

(#3530) rokefeller: Mond. Azt hogy az nálam nem stabil ami bugos ;) na persze a fejlesztőknek tuti más a véleménye.

Új hozzászólás Aktív témák