- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android szakmai topik
- MWC 2026: Rám nézett a Robot Phone, zavarba jöttem
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Nem akarok kis rendszereket próbálgatni"
Mondod ezt Lubuntu alól?
Fusion Linux 1:1-ben Fedora, csak tartalmaz egy halom olyan cuccot, ami Fedorában nem lehet alap telepítésben, az ilyen-olyan szabályok meg egyéb megkötések miatt. De a Linux Mint is így kezdte, Ubuntu+extrák, ahogy a Lubuntu is Ubuntu nagyrészt. Szerintem sok mint felhasználó az öklét rázná, ha kis rendszernek titulálnád... 
Fedora 17-el csinálj majd egy tiszta telepítést, szerintem ott biztosan jobb lesz sok minden, új Gnome, újabb kernel, javított kompatibilitás és sebesség.
Wifi jelerősségről gtaláltam egy nagyon hiteles képet:

Elvileg a jelerősséget kellene mutatnia, neten nézegettem a képeken is úgy mutogatják. GkrellM rendszermonitorhoz van wifi plugin, próbáld ki azt esetleg. Van magyar Fedora oldal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/512GB - Újszerű, Független, Ezüst - 1 év garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fusion Linux 1:1-ben Fedora, csak tartalmaz egy halom olyan cuccot, ami Fedorában nem lehet alap telepítésben, az ilyen-olyan szabályok meg egyéb megkötések miatt. De a Linux Mint is így kezdte, Ubuntu+extrák, ahogy a Lubuntu is Ubuntu nagyrészt. Szerintem sok mint felhasználó az öklét rázná, ha kis rendszernek titulálnád...