- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Sziasztok!
Csak benéztem, elmentem a topikot
Kezdeti Fedora és openSUSE használat után jött huzamosabb Ubuntu... de kb. eddig bírtam az Unity-t illetve a global app menü volt a fő bánat, de nem is érdekes.Már vagy 2-3 hónapja az utódot keresem...
és megint csak Fedora lesz (illetve van is már egy hete), már látom. Gnome Shell sem tökéletes, de legalább vannak rákiterjesztések.
Egyelőre pár apróság vár megoldásra: XBMC weather nem tölt semmit, frissít-frissít, de nem jelenik meg az időjárás, Ubuntun ment hibátlanul, ugyan onnan raktam fel.Yum extender-ben nem tudok eltávolításra jelölni csomagot, ezt nem tudom miért van, de megoldom synaptic-al, ha máshogy nem lehet. A harmadik probléma, hogy Ubuntun Grub customizer-el lehetett a Grub2-t szerkeszteni, erre van valami megoldás Fedora 16-nál, vagy csak GUI nélkül lehet hegeszteni?
Uhh, majdnem elfelejtettem... zárt ATI drivereket itt mivel kell telepíteni? Manuálisan letölt, install, vagy van erre más mód?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest