Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Csak benéztem, elmentem a topikot
Kezdeti Fedora és openSUSE használat után jött huzamosabb Ubuntu... de kb. eddig bírtam az Unity-t illetve a global app menü volt a fő bánat, de nem is érdekes.Már vagy 2-3 hónapja az utódot keresem...
és megint csak Fedora lesz (illetve van is már egy hete), már látom. Gnome Shell sem tökéletes, de legalább vannak rákiterjesztések.
Egyelőre pár apróság vár megoldásra: XBMC weather nem tölt semmit, frissít-frissít, de nem jelenik meg az időjárás, Ubuntun ment hibátlanul, ugyan onnan raktam fel.Yum extender-ben nem tudok eltávolításra jelölni csomagot, ezt nem tudom miért van, de megoldom synaptic-al, ha máshogy nem lehet. A harmadik probléma, hogy Ubuntun Grub customizer-el lehetett a Grub2-t szerkeszteni, erre van valami megoldás Fedora 16-nál, vagy csak GUI nélkül lehet hegeszteni?
Uhh, majdnem elfelejtettem... zárt ATI drivereket itt mivel kell telepíteni? Manuálisan letölt, install, vagy van erre más mód?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow switch/
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

és megint csak Fedora lesz (illetve van is már egy hete), már látom. Gnome Shell sem tökéletes, de legalább vannak rákiterjesztések.