- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Közeleg a Fairphone 6 első főverziófrissítése
- Magisk
- Megmutatta a Nothing a Phone (4a)-t, jól látható az átrendezet Glyph
- Mobil flották
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Csak benéztem, elmentem a topikot
Kezdeti Fedora és openSUSE használat után jött huzamosabb Ubuntu... de kb. eddig bírtam az Unity-t illetve a global app menü volt a fő bánat, de nem is érdekes.Már vagy 2-3 hónapja az utódot keresem...
és megint csak Fedora lesz (illetve van is már egy hete), már látom. Gnome Shell sem tökéletes, de legalább vannak rákiterjesztések.
Egyelőre pár apróság vár megoldásra: XBMC weather nem tölt semmit, frissít-frissít, de nem jelenik meg az időjárás, Ubuntun ment hibátlanul, ugyan onnan raktam fel.Yum extender-ben nem tudok eltávolításra jelölni csomagot, ezt nem tudom miért van, de megoldom synaptic-al, ha máshogy nem lehet. A harmadik probléma, hogy Ubuntun Grub customizer-el lehetett a Grub2-t szerkeszteni, erre van valami megoldás Fedora 16-nál, vagy csak GUI nélkül lehet hegeszteni?
Uhh, majdnem elfelejtettem... zárt ATI drivereket itt mivel kell telepíteni? Manuálisan letölt, install, vagy van erre más mód?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13 Pro 12/256GB Ceramic Black használt 6 hónap garancia
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Dell OptiPlex 7080 Micro (Mini PC), i5-10500T,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

és megint csak Fedora lesz (illetve van is már egy hete), már látom. Gnome Shell sem tökéletes, de legalább vannak rákiterjesztések.