- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Bluetooth-headsetekről általában
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Csak benéztem, elmentem a topikot
Kezdeti Fedora és openSUSE használat után jött huzamosabb Ubuntu... de kb. eddig bírtam az Unity-t illetve a global app menü volt a fő bánat, de nem is érdekes.Már vagy 2-3 hónapja az utódot keresem...
és megint csak Fedora lesz (illetve van is már egy hete), már látom. Gnome Shell sem tökéletes, de legalább vannak rákiterjesztések.
Egyelőre pár apróság vár megoldásra: XBMC weather nem tölt semmit, frissít-frissít, de nem jelenik meg az időjárás, Ubuntun ment hibátlanul, ugyan onnan raktam fel.Yum extender-ben nem tudok eltávolításra jelölni csomagot, ezt nem tudom miért van, de megoldom synaptic-al, ha máshogy nem lehet. A harmadik probléma, hogy Ubuntun Grub customizer-el lehetett a Grub2-t szerkeszteni, erre van valami megoldás Fedora 16-nál, vagy csak GUI nélkül lehet hegeszteni?
Uhh, majdnem elfelejtettem... zárt ATI drivereket itt mivel kell telepíteni? Manuálisan letölt, install, vagy van erre más mód?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby elektronika
- Milyen okostelefont vegyek?
- Energiaital topic
- Az év legnagyobb kalandjára hív az új AMD Software
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45mm, GPS, 1 Év Garanciával
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- LG UltraGear 27GP850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

és megint csak Fedora lesz (illetve van is már egy hete), már látom. Gnome Shell sem tökéletes, de legalább vannak rákiterjesztések.