Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- Android Autót minden mobilra!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Közönségkedvenc tábla készül hazai startra
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Sziasztok!
Csak benéztem, elmentem a topikot
Kezdeti Fedora és openSUSE használat után jött huzamosabb Ubuntu... de kb. eddig bírtam az Unity-t illetve a global app menü volt a fő bánat, de nem is érdekes.Már vagy 2-3 hónapja az utódot keresem...
és megint csak Fedora lesz (illetve van is már egy hete), már látom. Gnome Shell sem tökéletes, de legalább vannak rákiterjesztések.
Egyelőre pár apróság vár megoldásra: XBMC weather nem tölt semmit, frissít-frissít, de nem jelenik meg az időjárás, Ubuntun ment hibátlanul, ugyan onnan raktam fel.Yum extender-ben nem tudok eltávolításra jelölni csomagot, ezt nem tudom miért van, de megoldom synaptic-al, ha máshogy nem lehet. A harmadik probléma, hogy Ubuntun Grub customizer-el lehetett a Grub2-t szerkeszteni, erre van valami megoldás Fedora 16-nál, vagy csak GUI nélkül lehet hegeszteni?
Uhh, majdnem elfelejtettem... zárt ATI drivereket itt mivel kell telepíteni? Manuálisan letölt, install, vagy van erre más mód?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sorozatok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2I - i5-1135G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

és megint csak Fedora lesz (illetve van is már egy hete), már látom. Gnome Shell sem tökéletes, de legalább vannak rákiterjesztések.