- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
válasz
üzenetére
Pont olvastam ma egy blogot, ahol azt ecseteli a posztoló, hogy ubunturól fedorára vált, és a kommentek közt is van sok hasonló álláspont, de páran említik az rpm alapú csomagkezelést ott is. én használtam párhuzamosan fedorát és debiant, és nem értem az rpm ellenességet. meg egyáltalán, mi a különbség az rpm alapú és a dpkg alapú csomagkezelésben a végfelhasználó szempontjából? úgyis yumot vagy aptot használ az ember, azok között nincs akkora különbség (apt gyorsabb, yum okosabb kb, de kicsit csak)
A shell szerintem megszokható, el kell fogadni, hogy más, és a saját módján kell használni. Saját meglátásom, hogy addiktív. Ritkán futok bele olyanba ami hiányzik a régi módiból, ha viszont épp elcseszik a git-et, és nem fordul, és metacity-t kell használnom, akkor kifejezetten hiányzik. Tipikus hogy metacity-ben rángatom az egeret a hot cornerbe, és szomorkodok hogy nem csinál semmit. Meg a alt-tab is jobb a shellben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Kolink Stronghold Seasonic 550W
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R7 1800X 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA 400W
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest