- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Macrodroid
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
válasz
üzenetére
Pont olvastam ma egy blogot, ahol azt ecseteli a posztoló, hogy ubunturól fedorára vált, és a kommentek közt is van sok hasonló álláspont, de páran említik az rpm alapú csomagkezelést ott is. én használtam párhuzamosan fedorát és debiant, és nem értem az rpm ellenességet. meg egyáltalán, mi a különbség az rpm alapú és a dpkg alapú csomagkezelésben a végfelhasználó szempontjából? úgyis yumot vagy aptot használ az ember, azok között nincs akkora különbség (apt gyorsabb, yum okosabb kb, de kicsit csak)
A shell szerintem megszokható, el kell fogadni, hogy más, és a saját módján kell használni. Saját meglátásom, hogy addiktív. Ritkán futok bele olyanba ami hiányzik a régi módiból, ha viszont épp elcseszik a git-et, és nem fordul, és metacity-t kell használnom, akkor kifejezetten hiányzik. Tipikus hogy metacity-ben rángatom az egeret a hot cornerbe, és szomorkodok hogy nem csinál semmit. Meg a alt-tab is jobb a shellben.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Projektor topic
- Diablo IV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyártófüggetlen H170/Z170 (LGA1151) alaplapok topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / RX 6900XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- 1db! 27% Áfás, Új, Bontatlan Apple Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest