Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Néhány Pixelnél Wi‑Fi és Bluetooth hibákat hozott a januári frissítés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
szeva000
üzenetére
Nem basztál el semmit, csak nem vágod még, hogy mi történik.
Jó max annyit, hogy kapkodsz össze vissza, hogy én pl. nem bírom követni mi történik.
Arról lehet szó, hogy valamilyen automatikus csatoló alkalmazás (csúnyán: user space)
felcsatolta neked az ntfs kötetet. Tipikusan a /media alá.
kde alatt nem tudom, hogy működik.Én személy szerint ezekre nagyon haragszom. Mert az addig ok, hogy segíteni próbálja a felhasználót azzal, hogy automatizálja a folyamatot. De ha pl. valami nem működik, akkor itt állunk meglőve, mert te se tudod mi van, meg mi se, hogy mit csináltál.
Ezért érdemes néhány dolgot csak megtanulnod, ilyen a fájlrendszer csatolása: a mount parancs és az fstab legyen meg. Azokkal csináld és akkor látod a folyamatot és az is egyből látszik mi a gond.
Egyébként az szokott gond lenni, hogy a wint nem állítottad le szabályosan. Ekkor linux alól úgy látszik, hogy a fájlrendszer használatban van, pedig nem is. Ekkor nem csatolja fel csak úgy, hanem óvatosságból megtagadja a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 FSP 750W
- Samsung A17 mobiltelefon
- Dell Optiplex MT/SFF 7020, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ 4.-7.-8.-9.gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs