- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
szeva000
üzenetére
Nem basztál el semmit, csak nem vágod még, hogy mi történik.
Jó max annyit, hogy kapkodsz össze vissza, hogy én pl. nem bírom követni mi történik.
Arról lehet szó, hogy valamilyen automatikus csatoló alkalmazás (csúnyán: user space)
felcsatolta neked az ntfs kötetet. Tipikusan a /media alá.
kde alatt nem tudom, hogy működik.Én személy szerint ezekre nagyon haragszom. Mert az addig ok, hogy segíteni próbálja a felhasználót azzal, hogy automatizálja a folyamatot. De ha pl. valami nem működik, akkor itt állunk meglőve, mert te se tudod mi van, meg mi se, hogy mit csináltál.
Ezért érdemes néhány dolgot csak megtanulnod, ilyen a fájlrendszer csatolása: a mount parancs és az fstab legyen meg. Azokkal csináld és akkor látod a folyamatot és az is egyből látszik mi a gond.
Egyébként az szokott gond lenni, hogy a wint nem állítottad le szabályosan. Ekkor linux alól úgy látszik, hogy a fájlrendszer használatban van, pedig nem is. Ekkor nem csatolja fel csak úgy, hanem óvatosságból megtagadja a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 6GB Formula Air Mesh G3 Chieftec500W
- Sapphire Pulse RX 9070XT új, felbontott // Számla // Garabcia //
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest