Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Netfone
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
Szerintem az utóbbi életképes
De nem is kell zárolnod a xorgot, ha jól tudom, release-en belül nincs major Xorg váltás, de javítsatok ki. Másik: minek a 12 ha mindjárt itt az új. Namost meg tudod nekem mondani hogy a frissített 12-hez képest mik azok az újítások a 13-ban ami napi szinten könnyíti az életed, boldoggá tesz, és megéri azt hogy elb*ssz egy napot a teljesen random végkimeneletű Xorg downgrade-del, egy még mindig nem stabilnak mondott rendszeren? BTW, használd azt az OS-t, ami támogatja a hardvered. Nem kötekszem, csak szólok, én is hajlamos vagyok úgy frissíteni hogy majd milyen f*sza lesz, aztán csak nézek hogy nem veszem észre csak azt hogy nagyobbak a verziószámok, meg azt hogy 3-4 cucc elreccsent (mobilnet, 3d, suspend, flash, ilyesmi előfordult már)
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Apple iPhone Xs 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest