Hirdetés
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- iPhone topik
- Yettel topik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
nos, tegnap meglett a gép, most reggel fel is tettem a fedora13-at. eddig nagyon király, minden elsőre megy rajta, az összes hardvert felismerte, amit használok (wifi, bt, vga...), eddig szimpatikus.
most töltögeti le a frissítéseket (laza fél gigát).mondjuk van két gondom eddig, ami nem volt triviális: az egyik, hogy folyton pörög a ventillátor, mintha nem tudná használni rendesen az apci-t. a másik meg az, hogy nem találtam olyan lehetőséget a nyelvi beállításoknál, hogy nyelvi támogatást telepíŧsek, csak azt lehet kiválasztani, hogy mi legyen a rendszer nyelve, illetve nem találtam olyan grafikus csomagkezelőt sem, mint ubin a synaptic. ezekre tudtok valamit javasolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest