Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #16820480

    törölt tag

    válasz Vladi #2023 üzenetére

    hmm, hát ezt átolvasgatom, elég sok dolog le van írva, eléggé részletekbe menően, kicsit el is lehet veszni benne, annyi a dokumentáció, ahogy elnézem.

    mondjuk igazából szerintem a szemléletét kéne megérteni, mert az a baj, hogy még mindig nem látom át, hogy milyen különbségek vannak az egyes disztrók közt, és miért jó vagy éppen rossz valamelyiket választani.

    a PPA-s repókban van általában a "cutting edge technology" :D tehát péládul a chromium daily buildeket innen frissíti nekem magától, meg általában már bétaként felkerülnek cuccok (pidginnél is hónapokat, vagy néha egész új kiadást kell várni, mire friss verzió felkerül a zubuntus alap repókba). illetve ugye vannak ilyen projektek, amik nem kerülnek (még?) bele, mint péládul a unetbootin.

    igazából az az egyik, ami idegesít az Ubiban, de nagyon, hogy nem rolling update rendszerű, tehát viszonylag ritkán kerülnek bele frissítések (általában csak fél évente, az újabb kiadásnál). ezért is használom a PPA-s repókat. szóval gondoltam ki kéne valamit próbálni valami újat is. mondjuk lehet, hogy megvárom akkor már a 13-at, addig meg olvasgatok kicsit róla, hogy jobban képben legyek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák