- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Yettel topik
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Apróbb változással jön a Pixel 11 az első képek szerint
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
válasz
-SUICIDE-
üzenetére
Ha jól tudom akkor az automatikus bejelentkezés most pont csak workarounddal megoldható, ugyanis az új gdm még nem tudja, viszont be lehet állítani default user-t és 0 másodperces várakozást a beléptetés előtt... de pontosabb leírást erről szerintem találsz a fedoraforum.org-on
vagy itt: [link] itt írja hogy a/etc/gdm/custom.conf -ba kell valami ilyesmi:
[daemon]
TimedLoginEnable=true
TimedLogin= username
TimedLoginDelay =0a gconf-editornak meg mennie kellene, nálam megy, az Applications/system-tools menüben van, magyarul konfigurációszerkesztő néven fut asszem, és szerintem nem telepíti fel automatikusan a fedora, szóval azt azért nézd meg hogy tuti fent van-e
abszolút személyes felmérő jellegű kérdés, hogy mi az oka hogy debian/ubuntu után ki akarod próbálni a fedorát?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MiPC Játékok (Márc 30. UP!) Olvass...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.3" WUXGA - Snapdragon X X1-26-100 - 24GB - 1TB - Win11 - Garancia
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Asus TUF A15 Gaming Laptop! Ryzen 7435HS / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / RTX 4060 8GB! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4567
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest