Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
-SUICIDE-
csendes tag
válasz
rokefeller
üzenetére
gconf-editor megoldva. Nem volt fent! Automatikus bejelentkezést akkor későbbre halasztjuk. Most a flash-el szívok. Már bánom hogy a 64bit verzsönt tettem fel
Amúgy minden rendben lenne/ Váltás:
Debiant kezdem megunni. A stabil az stabil, de elavultak a csomagok. Persze lehet "keverni" de akkor már az is csak a hegesztés kategoria.
Ubuntu még az életben nem tudta normálisan min 60 hz-en hajtani az lcd moncsimat. Megelégeltem. Ráadásul az utolsó két kiadás szerintem katasztrófális!Törött csomagok helyre állítására mi a parancs, illetve hogyan szoktátok megoldani?
Ubuntuban működö dolog az autoremove, autoclean, etc _itt_ van hasonló parancs ami leszedi az elavult, etc cuccokat?
És úgy általában mik az elengedhetetlen parancsok fedora-ban? Szoknom kell még aptitude után a dolgokat
(Nem nagyon találok magyar leírásokat, howto-kat. Nincs vagy én vagyok a béna? És müködő aktív magyar forum is jó lenne!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Amúgy minden rendben lenne/ Váltás: