- Google Antigravity - ennyi volt?
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
válasz
Neil Watts
üzenetére
suspend = suspend to ram
hibernate = suspend to disk
azaz :-)
ha suspendelsz simán, akkor proci, megminden periféria lekapcsol, de a memóri kap áramot, és megmarad a tartalma, felélesztésnél kb 2 másodperc alatt magához tér, folytatható a munkamenet
hibernate-nél a memória tartalmát kiírja a lemezre, és teljesen kikapcsol, amikor visszakapcsolod, akkor ebből a képből visszaállítja a memóriatartalmat, és úgy folytatja, legalábbis legjobb tudomásom szerint.
namost nekem 2 giga ramnál a hibernate 2-szer addig tart, mint a reboot :-) szóval az nem annyira jött be, lehet majd begyorsul, de most nem az igazi még.általános para, nem fedora specifikus, de sajnos nem minden gép képes rendesen visszaállni ezekből a suspend v hibernate állapototkból. A belinkelt cucc, a hensler féle az softare suspend, nem tudom már pontosan a különbséget a defaulthoz képest, de az nekem régen nagyon szépen működött, még core 5 -ön, de mivel a nyolcas defaultja megy nálam, ezért már nem használom azt a cuccot. szerintem megér egy próbát.
és van egy bug a default suspenddel, van hogy nem dobja be a bejelentkező boxot, vagyis a képernyőn nem látod, de ha beírod a passwördöt, és enter, akkor belép :-) vicces :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5290,12.5",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- MSI Thin GF63 12VF RTX 4060 / 144Hz / SZINTE ÚJ!
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest