Hirdetés
- iPhone topik
- Mobil flották
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
[-HERO-]
senior tag
válasz
gogabi79
üzenetére
Én pontosan ezért töröltem a mapot, nagyon tetszik játszanék rajta, de 6 órát öltem bele hogy tisztogassam ezeket a kiálló bokrokat amin léptem nyomon felakadtam mindennel.
Nem tudom ha van kismillió fa benne amin át lehet hajtani akkor ezek MIÉRT kellettek bele, nagyon kár érte.
Plusz maga a térképpel nem vagyok kibarátkozva, egy az hogy átláthatatlan, nincs beszámozva, az alap mapok térképei sokkal jobbak, ezért is kár hogy erre már nem figyeltek.
Maga az elrendezés meg minden tetszik, és továbbra is játszanék a napon, de így nekem nem játszható sajnos, persze nem a térkép miatt hanem a marha sok bokor miatt
Remélem lesz egy javított verzió majd és végre játszható lesz

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest