Hirdetés
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egy hét múlva érkezik a Realme Neo8
- Telekom mobilszolgáltatások
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
n0tr3adY81
aktív tag
Na erre a "mi volna ha" dologra tudok válaszolni...
Nem tudom, hányan dolgoznak a Giantsnél, de;FreeZer : mi szabadidőnkben készítjük a mapot, anyagi ellenszolgáltatás nélkül..És a szabadidő, mint olyan változó eléggé - így tartunk 5 hónapnál a pályával, ami hét végére 100% lesz, és lehetőség szerint igyekeztünk a gyengébb gépekkel rendelkezőknek is optimalizálni.
Azért én odatenném simán egy Björnholm, vagy Sosnovska mellé, és azok munkája mellé, akik ezért FIZETÉST kapnak, és napi 8-10 órában végzik ezt a munkát.
Ugyanez igaz a modellekre is. Szabadidőben egy gyakorlott maya/3ds/ac3d modellezőnek kb 3-6 óra elkészíteni egy pótkocsi modellt, hozzá az xml, koszolódás AO render, stbstb...Itt megint visszamutatok arra, hogy más ezért fizetést kap,
és a MODOKHOZ KÉPEST ipari hulladékot adnak ki...Egyébként nekem van egy sejtésem, hogy túlságosan is kevesen dolgoznak a Giantsnél.
Szerintem többre mennének, mint a mostani gárda...Eleve abból kiindulva, hogy csomó dolog az enginel, scriptekkel kapcsolatban NEM PUBLIKUS, és ezt GDN-en előszeretettel hangoztatják is. Szóval ennyit a szabadon moddolhatóságról.Gab.68 :
Lenne köztes megoldás.. Versenyt kiírni egy-egy adott scriptre/gépre stb. és ott lehetne díjazással anyagilag is elismerni akár a legjobb 3 helyezettet egy pár euroval.Egyébként a patchről meg csak annyit, hogy 1.3-ig a Saitek R660-am tökéletesen működött a játékkal, 1.3 fölött már megfordítja a gázpedált, féket (nem, nem user error).
Új hozzászólás Aktív témák
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- LG LCD és LED TV-k
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Videós, mozgóképes topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- EAFC 26
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fotók, videók mobillal
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- FOTÓS beárazás
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest