Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Google Pixel topik
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
A gépátírós tutorial már nekem is megvan, majd Jövőhét után levő héttől próbálkozni is fogok, amihez majd kellene nekem 1 valaki, aki letesztelné hogy működik e vagy sem majd a cucc. ObiGabi, szerintem Te leszel az a valaki.
Az Új gamere már én is szervezkedek, báár, gázos lesz a megszerzése, de még idén meg akarom szerezni. Igaz, gondoltam már arra is, hogy kivárok kicsit, hogy hátha olcsóbb lesz majd későbbi időpontokban, és akkor olcsóbban talán sikerül megszerezni. ha már 3000 ért meg sikerül venni, már az is épp elég. 
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
- Arc Raiders
- Gmail
- Projektor topic
- Sorozatok
- YouTube
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az Új gamere már én is szervezkedek, báár, gázos lesz a megszerzése, de még idén meg akarom szerezni. Igaz, gondoltam már arra is, hogy kivárok kicsit, hogy hátha olcsóbb lesz majd későbbi időpontokban, és akkor olcsóbban talán sikerül megszerezni. ha már 3000 ért meg sikerül venni, már az is épp elég.