Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- Fotók, videók mobillal
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
A gépátírós tutorial már nekem is megvan, majd Jövőhét után levő héttől próbálkozni is fogok, amihez majd kellene nekem 1 valaki, aki letesztelné hogy működik e vagy sem majd a cucc. ObiGabi, szerintem Te leszel az a valaki.
Az Új gamere már én is szervezkedek, báár, gázos lesz a megszerzése, de még idén meg akarom szerezni. Igaz, gondoltam már arra is, hogy kivárok kicsit, hogy hátha olcsóbb lesz majd későbbi időpontokban, és akkor olcsóbban talán sikerül megszerezni. ha már 3000 ért meg sikerül venni, már az is épp elég. 
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
- E-roller topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Magyar rap és Hip-Hop
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Starlink
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 860w Platinum!
- Részletre elérhető , BankMentes lehetőség Dell Alienware AW3225QF 31.6 4K QD OLED Gaming Monitor
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az Új gamere már én is szervezkedek, báár, gázos lesz a megszerzése, de még idén meg akarom szerezni. Igaz, gondoltam már arra is, hogy kivárok kicsit, hogy hátha olcsóbb lesz majd későbbi időpontokban, és akkor olcsóbban talán sikerül megszerezni. ha már 3000 ért meg sikerül venni, már az is épp elég.